Új színekben öltözik több Samsung telefon

A Samsung a Galaxy Note 3 és a Galaxy S4 Mini esetében is friss árnyalatokkal bővíti a kínálatot.

Új színekben öltözik több Samsung telefon

A Samsung a felsőbb kategóriás okostelefonjainak körében előszeretettel alkalmazza a színek garmadájával való népszerűsítést. Lássuk be ez működik is, hiszen valamennyire mindenki szeretné, hogy az okostelefonja a kedvenc színében, vagy legalábbis valami ahhoz erősen hasonlítóban pompázzon. A dél-koreaiak erre a Galaxy S3 megjelenése óta különösen nagy figyelmet fordítanak, addig ugyanis a legtöbb készülékük egyhangú fekete volt, ímmel-ámmal láthattunk csak pár fehér modellt feltűnni.

Mostanra viszont szinte már minden, felsőbb kategóriákba tartozó készülékük több árnyalatban érhető el, és erre vonatkozóan is folyamatosan folynak a fejlesztések. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az összesen öt új színben tetszelgő kettős. Ezek a következő hetekben (legkésőbb januárban) fognak elérhetővé válni a kínálatban. Ezúttal a Galaxy S4 kistestvérét, valamint a hatalmas Galaxy Note 3-at vették „festékszóró pisztoly” alá a Samsungnál. Az öt árnyalatból három írható az SGS4 Mini számlájára, és kettő a szeptemberben bemutatott csúcskategóriás, új Note-éra.

A Galaxy S4 Mini esetében a tervezők az élénk árnyalatok mellett tették le a voksukat, így ezek főleg a fiatalabb generációk tagjai számára lesznek vonzóbbak. A mobiltelefon decembertől hazavihető lesz már lilában, narancssárgában és rózsaszínben is. Ezekkel a Galaxy S4 Mini palettája már „hatfősre” bővült: eddig feketében, fehérben és kékben lehetett megvásárolni az apró erőgépet. Egyéb változást nem eszközöltek rajta, belül épp olyan, mint az eddigi társai.

Ugyanez a helyzet a Galaxy Note 3-nál is, vagyis csak a küllemet érinti majd a változtatás. Az 5,7 hüvelykes monstrum jelenleg feketében, fehérben és rózsaszínben vásárolható meg, és ez a felhozatal hamarosan újabb kettővel fog bővülni. Bekerül a választékba a piros és a rózsaarany is. A rózsaarany variáns egészen hasonló lesz az eredeti fehérhez, ám a márkajelzés, a fémkeret, valamint néhány egyéb vonala már a névadó árnyalatban pompázik majd. Az arany – illetve itt rózsaarany – egyébként nem véletlenül került fel a kínálatába, „muszáj” ilyen tekintetben is felvenni a versenyt az Apple iPhone-jával és a HTC One-nal, amelyeknél szintén van már a nemesfém színére festett burkolat. A lavinát az iPhone 5S indította el, ahol ez alapból a paletta része már, azóta a Xiaomi is csatlakozott a sorhoz.

A Galaxy Note 3 január elején ölti majd magára az új ruhákat – derült ki a Samsung argentin kirendeltségének közleményből – és világszerte elérhető lesz. A Galaxy S4 Mini viszont már december 4-től bővített kínálattal várja a vásárlókat; elsősorban az Egyesült Királyságban, mert itt lesz először kapható a Carphone Warehouse-ban. Különösebb felárral egyik esetben sem kell számolni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward