Új számítógépházzal rukkolt elő a Lian Li

A Lian Li egy LanCool márkanévvel ellátott, közepes torony formátumú számítógépházat dobott piacra. A PC-K56N modell az ATX mellett micro ATX és Mini-ITX szabvány köré épülő alaplapokat egyaránt fogad. Az alaplaptálcán természetesen a szokásos szerelőablak is jelen van, ami nem csak a processzorhűtő, hanem a processzor cseréjét is megkönnyíti, hiszen a művelethez nem szükséges kiszerelni az alaplapot.

Új számítógépházzal rukkolt elő a Lian Li

A Lian Li egy LanCool márkanévvel ellátott, közepes torony formátumú számítógépházat dobott piacra. A PC-K56N modell az ATX mellett micro ATX és Mini-ITX szabvány köré épülő alaplapokat egyaránt fogad. Az alaplaptálcán természetesen a szokásos szerelőablak is jelen van.

A PC-K56N kuckó a Dragon Lord Series családba tartozik. Az újdonság 210 x 472 x 505 milliméteres mérettel bír és rendkívül masszív acélvázra épül. A ház belsejében három darab 3,5 colos és két darab 2,5 colos adattároló elhelyezésére van mód, de ezeken kívül három darab 5,25 colos bővítőhelyet is kapunk, amelyekbe optikai meghajtókat és hasznos kiegészítőket egaránt szerelhetünk. A ház összesen nyolc darab PCI bővítőhelyet kínál, amelyekhez szellőzővel ellátott takarólapok járnak. A videokártyák számára 415 milliméternyi hely áll rendelkezésre, azaz még az aktuális csúcskártya is bőven elfér. A ház hátulján két furat segíti a folyadékhűtő rendszerekhez tartozó csövek házon kívülre történő kivezetését.

A hatékony szellőzés érdekében két ventilátort tartalmaz a kuckó: egy 140 milliméteres átmérőjű példány a ház elején, az előlab mögött bújik meg, a ház hátulján pedig egy 120 milliméteres átmérőjű ventilátort találunk. A kissé furcsa dizájnnal érkező előlap két USB 2.0-s portot és egy fejhallgató kimenetet, valamint egy mikrofon bemenetet rejt.

A LanCool PC-K56N hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói árát pedig 99 dollárban állapította meg a gyártó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward