Új SuperSSD-k a SanDisktől

Megszokhattuk már a minőséget a SanDisk-től - és most sem kell csalódnunk. Az új, G3-as SSD-ik ugyanis egy 40.000RPM-es merevlemeznek megfelelő sebességet kínálnak, kellemes kapacitással és egészen elérhető árakon.

Új SuperSSD-k a SanDisktől

Megszokhattuk már a minőséget a SanDisk-től - és most sem kell csalódnunk. Az új, G3-as SSD-ik ugyanis egy 40.000RPM-es merevlemeznek megfelelő sebességet kínálnak (ahogyan ők fogalmaztak), kellemes kapacitással és egészen elérhető árakon.

Rögtön három méretből - és árból is, természetesen - lehet választani, igények és pénztárca függvényében: a legkisebb 60, a köztes 120, míg a legnagyobb 240GB-os, az áraik pedig - értelemszerűen ugyanebben a sorrendben - $149, $249 és $499. A sebességeik egységesen 200MB/s (olvasás) és 140MB/s (írás), ami azért már nem rossz (plusz remekül is passzolnak majd a 3.0-ás USB-hez).

Az árak már csak azért is érdekesek, mert ha ez így megy tovább, kis szerencsével még az sem zárható ki, hogy jövőre már úgy nagyjából meg is közelítik majd az SSD-k árai a merevlemezekét. Ha addigra sikerül még kapacitás terén is felzárkózniuk azokhoz, akkor valóban kellemes időknek nézhetünk elébe.

Jelen tervek szerint az egységek nyáron kerülnek majd piacra, 2,5"-es PATA konfigurációban. 43nm-en készülnek, természetesen MLC-sek, és rendelkeznek a SanDisk új SSD-vezérlőjével is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward