Új SSD meghajtóval bővült az Intel kínálata

Megérkezett az Intel 335-ös sorozatának legfrissebb tagja.

Új SSD meghajtóval bővült az Intel kínálata

Az Intel 335-ös sorozatú SSD meghajtó családjában eddig csak egy 240 GB-os példányt találhattunk, ám a helyzet a napokban megváltozott, ugyanis a gyártó új taggal bővítette a szériát.

A friss jövevény nem más, mint egy 180 GB-os adattároló kapacitást kínáló modell, ami az SSDSC2CT180A4K5-ös termékkódot kapta. Az újdonság ugyanazokat a szolgáltatásokat kínálja, amelyeket 240 GB-os társánál már megszokhattunk, sőt, sebességek tekinttében sem marad le nagyobb testvérétől.

Az LSI-SandForce SF-2281-es SSD vezérlőre támaszkodó SSD 20 nm-es MLC NAND Flash memóriachipeket használ és 500 MB/s-os olvasási-, illetve 450 MB/s-os írási tempót kínál. 4K-s véletlenszerű írási feladatok alkalmával 52 000 I/O művelet elvégzésére képes a termék egyetlen másodperc leforgása alatt.

Az Intel az új SSD meghajtó érkezésével egy időben a 2,5 colos formátumú SSD ház dizájnját is frissítette, ami nem csak az új, 180 GB-os példányt, hanem a 240 GB-os modell legfrissebb szállítmányait is érinti. Az új dizájn tetszetősre sikeredett, ahogy az a képen is látható, a 9,5 milliméteres meghajtó magasság azonban nem változott.

A három év garanciával érkező Intel SSD 335 180 GB-os modell 180 dollárba kerül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward