Új Samsung monitor extra széles hajlított kijelzővel

A VA panellel szerelt hajlított kijelzős monitor minőségi hangzással és villódzás-mentes háttérvilágítással érkezik. Akár még falra is szerelhető.

Új Samsung monitor extra széles hajlított kijelzővel

A Samsung egy új hajlított kijelzős monitort készített, amely az S34E790CN típusjelzést viseli, legnagyobb különlegessége pedig az, hogy hajlított kijelzője 34 hüvelykes képátlóval, extra szélesvásznú kivitelben érkezik. Az új megjelenítő natív felbontása 3440 x 1440 pixeles.

A 34 hüvelykes képátlójú kijelző a szokásos hajlítási ívet követi. A villódzás-mentes LED-es háttérvilágítást alkalmazó LCD panel VA technológia köré épül, így függőleges és vízszintes betekintési szögei egyaránt 178 fokosak. A monitor 16,7 millió színárnyalat megjelenítésére képes, méghozzá 3000:1 kontrasztarány, 300 cd/m2-es maximális fényerősség, 60 Hz-es képfrissítési ráta és 4 ms-os GTG válaszidő mellett.

A 21:9-es képaránnyal rendelkező újdonság kép a képben és kép a kép mellett funkciót egyaránt támogat, videó bemenetei között pedig két HDMI port és egy DisplayPort sorakozik.

A fedélzeten találunk még négyportos USB 3.0-s hubot, a lehető legjobb hangzásról pedig két darab 7 wattos beépített hangszóró gondoskodik, amelyek a Samsung Dual Sound Engine technológiájára alapozva a hagyományos megoldásoknál gazdagabb, természetesebb hangzásvilágot biztosítanak.

Az elegáns monitor gyári állványa a kijelző döntésére, illetve magasságának állítására egyaránt lehetőséget ad – előbbi -2 és +20 fok közötti, utóbbi pedig 100 milliméteres tartományban kivitelezhető. Igény esetén akár falra is szerelhető a monitor, hála a VESA 100 támogatásnak. Az újdonság állvánnyal együtt 821,5 milliméter széles, 275,5 milliméter mély és maximum 552 milliméter magas, tömege pedig 9,9 kilogramm.

Az S34E790CN várhatóan február közepétől kezdve válik elérhetővé kereskedelmi forgalomban, pontos ajánlott végfelhasználói ára azonban egyelőre nem ismert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward