Új ruhát kapott a Prolimatech Armageddon CPU hűtője

Megérkezett a Prolimatech legfrissebb processzorhűtője, amely dizájnjával próbálja meghódítani a vásárlók szívét.

Új ruhát kapott a Prolimatech Armageddon CPU hűtője

A Prolimatech műhelyében egy "új" processzorhűtő készült el, amely a 2010-ben bemutatott Armageddon alapjaira épül. Az újdonság elődjétől csak és kizárólag dizájn tekintetében különbözik, plusz abban, hogy nem jár hozzá egy ventilátor sem, de ez sokak számára pont elég is lesz ahhoz, hogy első látásra beleszeressenek a kék-fekete-szürke színvilágot alkalmazó Armageddon Blue Series-be.

Az Armageddon Blue Series névre hallgató processzorhűtő "elődjéhez" hasonlóan 144 x 50 x 160,3 milliméteres mérettel érkezik, ventilátor nélküli tömege pedig 750 gramm. A hat darab, egyenként hatmilliméteres átmérőjű hőcsövet alkalmazó processzorhűtő réz talpazattal érkezik, amely nikkelborítást kapott, csak úgy, mint a hőcsövek. Utóbbiak nem közvetlenül, hanem a réz talpazaton keresztül veszik fel az adott processzor által termelt hőt.

A feketében pompázó, néhány kék motívumot is tartalmazó hűtőbordák nagy hőleadó felületet biztosítanak, így a termék remek hatásfok mellett hűti a legmodernebb processzorokat is. A hűtőtömb elé és mögé 1-1 120 vagy 140 milliméteres átmérőjű légkeverőt szerelhetünk, amelyek nem képezik a csomag részét. A ventilátorok rögzítéséhez a mellékelt ArmaClip rögzítőket használhatjuk, amelyek használata egyszerű és gyors.

A hűtőtömb kompakt kialakítása miatt két 25 mm vastag ventilátor alkalmazása esetén is kompaktabb az Armageddon Blue Series, mint a hasonló felépítéssel rendelkező, ugyancsak két ventilátorral ellátott konkurensei.

Az Armageddon Blue Series az Intel LGA-775/1150/1155/1156/1366/2011-es processzorfoglalataival tökéletesen kompatibilis, viszont az AMD processzorfoglalataira nem szerelhető fel - maximum barkácsolás árán. Hogy a termék pontosan milyen alaplapokhoz passzol? Innen kiderül.

A Prolimatech Armageddon Blue Series augusztus 30-án jelenik meg kereskedelmi forgalomban, de a termék már előrendelhető: ajánlott végfelhasználói ára 59,90 euró.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward