Új Razer billentyűzetek Mac-es játékosoknak

Az új termékek között a BlackWidow, a BlackWidow Ultimate és az Anansi billentyűzetek Mac-es változatait találjuk meg, amelyek Mac-barát billentyűkiosztással és a már megszokott szolgáltatásokkal próbálnak a Mac-es játékosok kedvében járni. Nézzük is a termékeket egyenként, részletesebben.

Új Razer billentyűzetek Mac-es játékosoknak

Az új termékek között a BlackWidow, a BlackWidow Ultimate és az Anansi billentyűzetek Mac-es változatait találjuk meg, amelyek Mac-barát billentyűkiosztással és a már megszokott szolgáltatásokkal próbálnak a Mac-es játékosok kedvében járni. Nézzük is a termékeket egyenként, részletesebben.

BlackWidow: Mac Edition

A 79,99 dollárba, illetve 79,99 euróba kerülő BlackWidow: Mac Edition névre keresztelt termék szokás szerint most is mechanikus billentyűkkel érkezik, amelyek a gyártó állítása szerint gyors, pontos használatot és hosszú élettartamot kínálnak.  A billentyűk lenyomása a gyártó szerint olyan precizitás érzetét kelti, mint ha csak egérrel kattintanánk.

Az 1 ms-os válaszidő mellett üzemelő újdonság programozható billentyűkkel és öt darab, kifejezetten játékosoknak szánt funkcióbillentyűvel érkezik, amelyek szintén programozhatóak, azaz könnyen és egyszerűen rendelhetőek hozzájuk különböző makrók. A billentyűzet még média billentyűket is tartalmaz, hogy a videók, illetve a zenelejátszó alkalmazások vezérlése még egyszerűbb legyen. A billentyűzethez természetesen Mac-es kezelőszoftver is jár. A szoftver tíz különböző profil létrehozását teszi lehetővé, amelyek között egyszerűen válthatunk, így mindig kéznél lehetnek az éppen szükséges makrók.

Az új, kifejezetten Mac-es játékosoknak szánt billentyűzet egyébként 475 x 171 x 30 mm-es mérettel bír.

BlackWidow Ultimate: Mac Edition

A második újdonság már a BlackWidow Ultimate: Mac Edition nevet viseli és alapjaiban teljesen megegyezik fentebb említett társával, csak kínál hozzá képest néhány extrát. Az első ezek közül az, hogy az Ultimate változat billentyűnkénti háttérvilágítást is kínál, amely 5 szintben állítható, emellett mikrofon bemenet és fejhallgató kimenet is található rajta, sőt, még egy extra USB 2.0-s portot is kínál az egér számára.

Ezt a billentyűzetet 129,99 euró/dollárért szerezhetjük majd be.

Anansi: Mac Edition

A harmadik újdonsággal a Razer illetékesei kifejezetten a Mac-es MMO játékosokat veszik célba. A hagyományos billentyűzetekkel ellentétben az Anansi: Mac Edition segítségével hétszer több utasítást csalogathatunk elő a billentyűk segítségével, mint a hagyományos klaviatúrákkal, amelyeken csak CTRL, ALT és SHIFT billentyűket találunk, hála a szóköz billentyű alatt elhelyezett extra billentyűknek (thumb modifier keys).

A billenyűzet 20 profil kezelését teszi lehetővé, amelyek között egy gombnyomással válthatunk attól függően, hogy éppen melyik alkalmazással dolgozunk, illetve melyik játékkal játszunk.

Az Anansi:Mac Edition 16 millió színárnyalat megjelenítésére képes billentyűzet háttérvilágítást alkalmaz és ugyanúgy mechanikus billentyűkkel érkezik, mint a BlackWidow sorozatú klaviatúrák. Az MMO játékosok számára készített újdonság 99,99 euróért, illetve 99,99 dollárért lesz elérhető.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward