Új pendrive-ok USB 3.1 Type-C és USB 3.0 Type A porttal

A Patriot két új pendrive-ja USB Type-C porttal érkezik, de másik oldalukon USB Type A csatlakozó is van, így minden konfigurációval kompatibilisek.

Új pendrive-ok USB 3.1 Type-C és USB 3.0 Type A porttal

A Patriot két különleges pendrive piacra dobására készül, amelyek elsőként tartalmaznak egyszerre USB 3.1 Type-C és USB 3.0 Type A portot, így nem csak az új, Retina kijelzővel ellátott MacBook noteszgéphez vagy a Chromebook Pixelhez passzolnak, hanem minden egyéb USB portokkal ellátott konfigurációhoz is.

Az elegáns dizájnnal ellátott újdonságok csak adattároló kapacitás tekintetében különböznek majd egymástól: az egyik 32 GB-nyi, a másik pedig 64 GB-nyi adat tárolására lesz képes. Az újdonságok elegáns fémházzal érkeznek, amely egy "U" alakú, forgatható fedéllel védi az éppen használaton kívül lévő portot. Természetesen a "hagyományos" port visszafelé kompatibilis, így a pendrive-ok működnek majd USB 2.0-s portokban is.

A Patriot újdonságai kifejezetten noteszgépekhez készülnek, az viszont egyelőre rejtély, pontosan milyen adatátviteli sebességeket kínálnak. A 32 GB-os és 64 GB-os példány hivatalos megjelenésére június folyamán számíthatunk, így akkor majd remélhetőleg kiderül az is, milyen adatátviteli tempóra képesek, illetve pontosan mennyibe kerülnek majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward