Új őrület: gombnyomásra átalakuló számítógépház

A vagány számítógépház rendhagyó szolgáltatásának működését egy videón is meg tudjuk mutatni.

Új őrület: gombnyomásra átalakuló számítógépház

A Computexen a szokványos termékek mellett néha egy-egy igazi különlegesség is feltűnik, remek példa erre az ASUS standja, amelyen egy speciális számítógépház kapott helyet.

Az újdonság az ASUS RoG részlegének és az In Win szakembereinek együttműködéséből született, legnagyobb különlegessége pedig az, hogy gombnyomásra alakul át, így könnyedén hozzáférhetünk a szerelni kívánt komponensekhez – vagy éppen villoghatunk a haverok előtt, akiket a látványtól egészen biztosan megesz majd a sárga irigység.

Az RoG Certified In Win H_Tower toronyház rendkívül figyelemfelkeltőre sikeredett, működését pedig az alábbi videón lehet megcsodálni.

A koncepció kétségkívül rendkívül ígéretes, ám látszik rajta az is, hogy a mozgatáson még van mit csiszolni – a nyitás-csukás folyamata nem elég egyenletes, ami egy picit azért illúzióromboló. A fekete-piros színvilág nagyon ütős, csak úgy, ahogy a beépített konfiguráció is, így a végleges termék egészen biztosan szemet gyönyörködtető és igényes lesz – remélhetőleg mozgásában is.

Az ASUS illetékesei ugyanis úgy gondolják, lehet kereslet egy efféle különlegességre, éppen ezért még az év vége előtt piacra dobják a gombnyomásra nyíló számítógépházat. Hogy mennyibe kerül majd az innovatív és különc ház? Arról egyelőre nincs hír, de a koncepciót elnézve egészen biztos, hogy nem lesz olcsó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward