Új NZXT számítógépházak egyszerű dizájnnal, jó bővíthetőséggel

A H500-as sorozat tagjai négy színben érkeznek, a formaviláguk letisztult és jól bővíthetőek.

Új NZXT számítógépházak egyszerű dizájnnal, jó bővíthetőséggel

Az NZXT két új számítógépházat mutatott be, amelyek ezúttal azoknak készültek, akik letisztult, egyszerű, mégis elegáns külsővel rendelkező házat keresnek. Őket veszi célba a H500 és a H500i, amelyek alapok terén ugyanazt nyújtják, a H500i azonban némi extrát is felvonultat, hogy az RGB LED-ek szerelmesei is megkapják, amire vágynak.

Galéria megnyitása

A H500 a jól bevált receptet alkalmazza: egyszerű acélvázat és acéllemezeket használ, valamint a manapság oly népszerű kétkamrás felépítést is beveti, amihez természetesen edzett üveggel ellátott oldallap is tartozik. Belül a fő kamrában kaphatnak helyet a bővítőkártyák, a folyadékhűtő szettek komponensei, illetve maga az alaplap is. A szerelőablakkal és kábelmenedzsmentet segítő kivágásokkal ellátott alaplaptálca ATX formátumig fogadja az alaplapokat, hátoldalán pedig speciális betéteket alakítottak ki, amelyek segítenek a tekergőző kábelek megzabolázásában. Az alaplaptálca hátoldalán két darab 2,5 hüvelykes bővítőhely van, a tápegység feletti kamratetőn pedig további két ilyen adattároló számára van hely. A tápegység kamrájában két 3,5 hüvelykes meghajtót fogadó bővítőhely látható, 5,25 hüvelykes meghajtókat azonban nem fogad a termék, de ez manapság már nem is túl nagy meglepetés.

Galéria megnyitása

A 210 milliméter széles, 460 milliméter magas és 428 mély házban maximum 165 milliméter magas processzorhűtő fér el, a bővítőkártyákat pedig maximum 381 milliméternyi hely várja. A szellőzésről gyárilag egy tetőlapi és egy hátlapi 120 milliméteres Aer F120-as ventilátor gondoskodik, de a ház tetejére akár 140 milliméteres ventilátor is szerelhető, ha szükséges. Az előlap két 120 vagy 140 milliméteres légkeverőt fogad, de ide akár 280 milliméteres hőleadó radiátor is szerelhető, természetesen tágulási tartály és szivattyú társaságában is, hiszen mindennek megvan a maga helye. A szellőzők elé szűrők is kerültek, így a por nagy része házon kívül tartható.

Galéria megnyitása

Az előlapi portok közé két USB 3.0-s csatlakozó került, de a szokásos audió portokról sem kell lemondanunk. Az új házak matt fehérben és matt feketében érkeznek, de készülnek olyan matt fekete példányok is, amelyek piros vagy kék betétekkel rendelkeznek.

A H500i a sima H500-tól mindössze annyiban különbözik, hogy rendelkezik ventilátor vezérlővel, ami az RGB LED alapú világítást is képes kezelni. A vezérlőt a vállalat CAM szoftverén keresztül érhetjük el, ami egyebek mellett hőmérséklet-alapú ventilátor vezérlésre is lehetőséget ad. A H500i-hez jár két darab RGB LED szalag, illetve egy riser kártya is, így a videokártyát 90 fokkal elforgatva „tehetjük ki az ablakba”, hogy alaposan meg lehessen csodálni működés közben.

A H500-as modell mindössze 69,99 dollárba kerül, az extrákkal megpakolt H500i pedig 99,99 dollárért lesz elérhető. Az újdonságok kereskedelmi forgalomban majd csak június közepétől kezdve jelenhetnek meg.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap