Új Nvidia driver: itt a GeForce 368.22-es csomag

Ezúttal az Overwatch került a figyelem középpontjába, de a fejlesztőcsapat a World of Tanks és a War Thunder játékosokra is gondolt.

Új Nvidia driver: itt a GeForce 368.22-es csomag

Az Nvidia az utóbbi időben meglehetősen sűrűn tesz elérhetővé új GeForce Game Ready drivereket a különböző játékok megjelenésének tiszteletére, és ezek az eszközillesztő szoftverek ráadásul WHQL aláírással is rendelkeznek, így többnyire remekül helytállnak. Ezúttal a GeForce 366.28-as kiadásról hullott le a lepel, amely az éppen megjelenő Overwatchra fókuszál.

Az Overwatch mellé nem csak optimalizációkat kapnak a GeForce videokártya tulajdonosok, de SLI profilt is, így aki kettő vagy több Nvidia videokártyából álló SLI rendszeren játszik, remélhetőleg kiváló teljesítményt és játékélményt tapasztalhat majd. A könnyebb tájékozódás érdekében az Nvidia szakemberei belsős teszteket követően egy beszédes táblázatot is összeállítottak, amelyből kiderül, az egyes felbontások esetében milyen videokártyára van szükség ahhoz, hogy a 60 képkocka/másodperces átlagos sebesség tartható legyen. Íme:

Mivel belsős mérések eredményeiről van szó, így illik ezeket távolságtartóan kezelni, de azért mindenképpen jó támpontot adhatnak az erőforrás-igényesség feltérképezéséhez.

Az új driver ezzel együtt két „Free to Play” játék frissítéséhez is tartalmaz némi optimalizációt: az egyik a népszerű World of Tanks, a másik pedig az ugyancsak sokak által kedvelt War Thunder. Fontos még megemlíteni, hogy a korábban Windows 10 alatt tapasztalható akadozás, amely SLI alapú rendszereknél, a Tom Clacy’s The Division című játék alatt jelentkezett 20-30 percnyi játék után, már a múlté, ugyanis kijavították.

A dokumentáció a képre kattintva is beszerezhető

Az új GeForce driver tartalmazza az Nview modul 147.00-s, a HD Audio driver 1.3.34.14-es, az Nvidia PhysX rendszerszoftver 9.16.0318-as, illetve a GeForce Experience segédprogram 2.11.3.5-ös kiadását is. A GeForce 400/400M sorozattól felfelé minden Nvidia videokártyát támogató driver Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1 és Windows 10 operációs rendszerhez egyaránt elérhető, természetesen 32-bites és 64-bites változatban is. A csomag letöltéséhez az Nvidia hivatalos weboldalára kell ellátogatni, ahonnan a megfelelő adatok megadása után azonnal beszerezhető a driver. Aki GeForce Experience alkalmazást használ, korábban már értesülhetett a friss driver érkezéséről, sőt, már telepíthette is azt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward