Új Nvidia akció: The Division játék jár egyes termékekhez

Az új akció a készlet erejéig tart, így érdemes hamar dönteni, ha Tom Clancy's The Divisionre fáj a fogunk.

Új Nvidia akció: The Division játék jár egyes termékekhez

Most, hogy a Tomb Raideres akció véget ért, az Nvidia egy újat hirdetett, amelynek keretén belül bizonyos Nvidia GeForce sorozatú videokártyákhoz, illetve bizonyos Nvidia GeForce sorozatú mobil videokártyával ellátott noteszgépekhez ajándékként jár a hamarosan megjelenő „Tom Clancy’s The Division”.

A játékban a járvány sújtotta New York utcáin kell helytállnunk egy taktikai ügynökökből álló hadosztály egyik tagjaként, feladatunk pedig az, hogy helyreállítsuk a rendet, elpusztítsuk a vírust és megmentsük a várost. A tartalmas időtöltésnek ígérkező játék most az Nvidia egyes GeForce GTX 900-as sorozatú videokártyáihoz az akció ideje alatt, a készlet erejéig ajándékként jár, ehhez pedig nem kell mást tenni, mint vásárolni egyet a promócióban részt vevő GeForce GTX 970-es, 980-as, vagy 980 Ti modellek közül. Aki inkább gamer noteszgép vásárlásában gondolkodik, egyes GeForce GTX 970M vagy 980M sorozatú mobil videokártyával szerelt modellekhez szintén megkaphatja a játékot.

Az akció a készlet erejéig már nálunk is elérhető, az érintett termékek neveiben feltüntettük a játék nevét (amennyiben elfogynak a kuponok, ki fogjuk venni). Bővebb infókért és az akciós terméklistáért érdemes ellátogatni az akció aloldalára.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward