Új noteszgépek Sandy Bridge CPU-val, a Lenovo-tól

A Lenovo kínálatában újabb két Sandy Bridge processzorral szerelt noteszgép tűnt fel, amelyek az IdeaPad Y családba tartoznak és az Y470-es, iletve az Y570-es típusjelzést viselik. Előbbi noteszgép 14 hüvelykes, míg utóbbi 15,6 colos képátlójú LCD kijelzővel kerül forgalomba, ami mindkét esetben LED-es háttérvilgítást és 1366 x 768 pixeles natív felbontást kínál.

Új noteszgépek Sandy Bridge CPU-val, a Lenovo-tól

A Lenovo kínálatában újabb két Sandy Bridge processzorral szerelt noteszgép tűnt fel, amelyek az IdeaPad Y családba tartoznak és az Y470-es, iletve az Y570-es típusjelzést viselik. Előbbi noteszgép 14 hüvelykes, míg utóbbi 15,6 colos képátlójú LCD kijelzővel kerül forgalomba, amik mindkét esetben LED-es háttérvilágítást és 1366 x 768 pixeles natív felbontást kínálnak.

Az AccuType billentyűzettel érkező IdeaPad Y sorozatú újdonságok esetében közös tulajdonság, hogy mindketten az Intel második generációs Core i sorozatú processzorai, illetve a gyártó Huron River platformja köré épülnek. A kisebbik, azaz az Y470-es modell esetében Core i5-ös és Core i7-es sorozatú processzorok közül válogathatunk, míg az Y570-es példány esetében már Core i3-as processzorok is szerepelnek az opciók között. A termékek 4 GB-nyi, illetve 8 GB-nyi DDR3-as rendszermemóriával kerülnek forgalomba, merevlemezből pedig akár 750 GB-os példányt is tartalmazhatnak, de igény esetén 32 GB-os, vagy 64 GB-os SSD meghajtót is kérhetünk a termékekhez. Az Y470-es modell GeForce GT 550M, míg Y570-es társa GeForce GTX 555M típusú videokártyával bír, amelyek egyformán 1 GB-nyi fedélzeti memóriát tartalmaznak.

A noteszgépek esetében közös tulajdonság, hogy mindketten rendelkeznek hat az egyben kártyaolvasóval, beépített webkamerával, Gigabites Ethernet vezérlővel, valamint 802.11 b/g/n típusú WiFi adapterrel és 2.1-es Bluetooth adapterrel. Az operációs rendszer szerepét egy előtelepített 64-bites Windows 7 Home Premium kiadásra bízták, a konfigurációk energiaellátásáról pedig mindkét esetben hatcellás akkumulátor gondoskodik.

Az IdeaPad Y470-es modell alapára 1249 dollár, míg Y570-es társát már akár 879 dollárért is hazavihetjük. A termékekkel kapcsolatban további információkat az alábbi hivatkozásokra kattintva szerezhetnek be az érdeklődők.

[list type="unordered"]

[*]Lenovo IdeaPad Y470

[*]Lenovo IdeaPad Y570

[/list]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward