Új noteszgép játékosoknak az MSI-től

Új noteszgép játékosoknak az MSI-től

Az MSI új noteszgéppel jelentkezik, amely a gyártó Gaming Series névre keresztelt notebook családjában kapott helyet. A GT663-as modell kifejezetten játékosok számára készült, ennek megfelelően ütőképes videokártya, erős processzor és sok-sok rendszermemória lapul benne. A notebook narancssárga ledekből álló "díszkivilágítással" is büszkélkedik.

Az Intel Calpella mobil platformja köré épülő újdonság TDE+ (Turbo Drive Engine+) technológiával érkezik, amelynek köszönhetően könnyedén tuningolhatjuk a rendszert, ha az általa kínált alap teljesítmény esetleg nem lenne elég. A notebook belsejében egy négymagos Core i7-es mobil processzor bújik meg, rendszermemóriából pedig maximum 12 GB-nyi pakolható a gépbe (DDR3-1333 MHz).  A videokártya szerepét egy 1,5 GB-nyi GDDR5-ös típusú fedélzeti memóriával ellátott GeForce GTX 460-as megoldás tölti be, amely elegendő teljesítményt kínál akár a legújabb játékok futtatásához is. Az adatok tárolásáról választásunktól függően két darab 500 GB-os vagy két darab 640 GB-os merevlemez gondoskodhat, amelyek mindkét esetben RAID 0-s módban üzemelnek, de a rendszerhez ezen kívül egy DVD-író is jár, ami szükség esetén akár Blu-ray kombó meghajtóval is helyettesíthető, persze némi felárért cserébe. A gyártó az újdonságot 720p felbontású videók készítésére is alkalmas webkamerával vértezte fel (30FPS), és megkapjuk az ilyenkor illő szokásos körítést is: 802.11 b/g/n típusú WiFi adapter, Bluetooth 2.1-es adapter, öt az egyben kártyaolvasó, két darab USB 3.0-s port, egy eSATA port és egy HDMI, valamint egy D-Sub videó kimenet.

A GT663-as modell 15,6 hüvelykes képátlójú kijelzővel érkezik, amely 1366 x 768 pixeles vagy 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemel attól függően, hogy milyen kijelzővel kérjük a notebookot. A rendszer tápellátásáról egy kilenccellás akkumulátor gondoskodik. A noteszgép 395 x 267 x 55 mm-es mérettel rendelkezik, súlya pedig az említett akkumulátorral együtt 3,5 Kg. A termékhez a gyártó előtelepített Windows 7-es operációs rendszert biztosít.

Az új notebook ajánlott végfelhasználói árával és várható megjelenésével kapcsolatban egyelőre nem állnak rendelkezésre információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward