Új MSI noteszgép: érkezik a CR460

Az MSI kínálatában egy új noteszgép jelent meg, amely a CR460-as típusjelzést viseli. Ez a termék szokás szerint most is az Intel méltán népszerű Huron River mobil platformja köré épül, így Sandy Bridge architektúrára alapozó processzorral rendelkezik.

Új MSI noteszgép: érkezik a CR460

Az MSI kínálatában egy új noteszgép jelent meg, amely a CR460-as típusjelzést viseli. Ez a termék szokás szerint most is az Intel méltán népszerű Huron River mobil platformja köré épül, így Sandy Bridge architektúrára alapozó processzorral rendelkezik.

A 344,3 x 221 x 28 mm-es mérettel rendelkező újdonság súlya - hatcellás akkumulátorral - mindössze 2,2 Kg. A notebook 14 hüvelykes képátlójú, LED-es háttérvilágítást alkalmazó LCD kijelzővel kerül forgalomba, ami 1366 x 768 pixeles natív felbontást kínál. Processzor tekintetében Intel Core i3-2310M (2,1 GHz), illetve Intel Core i5-2410M (2,3 GHz) modellek közül választhatunk. A DDR3-1333 MHz-es rendszermemóriával érkező újdonság esetében az adatok tárolásáról 320 GB-os, 500 GB-os vagy 640 GB-os merevlemez gondoskodhat, amelynek merevlemez korongjai minden esetben 5400-as percenkénti fordulatszámmal pörögnek. A konfiguráció Super Multi DVD-íróval érkezik, a videó vezérlő szerepét pedig az adott processzorba integrált Intel HD Graphics 3000-es IGP tölti be. Az IGP nem csak a beépített kijelző, hanem külső megjelenítő kezelésére is képes, hála a D-Sub és a HDMI videó kimeneteknek.

Az MSI friss noteszgépe 802.11 b/g/n típusú WiFi adapterrel, Gigabites Ethernet vezérlővel és beépített HD webkamerával is rendelkezik. Utóbbi segítségével 30 képkocka/másodperc sebességgel rögzíthetünk 720p-s videót. A termék opcionálisan 3.0-s Bluetooth adapterrel is felszerelhető.

A tartozékok listájában találunk még SD/MMC/MS/XD/SDHC/SDXC memóriakártyák kezelésére képes memóriakártya-olvasót, illetve 2 darab USB 2.0-s portot is. Opcióként egy USB 3.0-s porttal is kérhető a notebook. Az USB portokon az i-Charger technológiának köszönhetően a megszokottnál háromszor nagyobb áramerősség is folyhat, így a különböző hordozható eszközök, amelyek USB porton keresztül tölthetőek, sokkal gyorsabban feltöltődnek, mint ha hagyományos USB portra csatlakoztattuk volna őket. A konfiguráció tápellátásáról egy hatcellás, 4400 mAh-ás akkumulátor gondoskodik. Az audió rendszer SRS támogatással is rendelkezik és érdekesség, hogy a termékhez a gyártó mellékel egy arcfelismerő szoftvert is, amelynek segítségével jelszó helyett "arcunkkal védhetjük" fontos adatainkat.

Az MSI CR460 hamarosan megjelenhet kereskedelmi forgalomban, de az egyelőre nem tudható, hogy a friss noteszgép pontosan mennyibe fog kerülni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward