Új mSATA SSD meghajtók a Kingstontól

Az mS200-as sorozat egy 240 GB-os, illetve egy 480 GB-os taggal bővült – előbbi gyorsaságával, utóbbi pedig nagy adattároló kapacitásával és strapabíróságával hódíthat a piacon.

Új mSATA SSD meghajtók a Kingstontól

A Kingston újabb tagokkal bővítette mS200-as SSD meghajtó sorozatát, amelyben eddig csak 30 GB-os, 60 GB-os, illetve 120 GB-os példányok szerepeltek. Mostantól 240 GB-os, illetve 480 GB-os modellt is választhatnak mindazok, akik kompakt PC építésére törekszenek, vagy éppen noteszgépük kis adattároló kapacitású mSATA SSD meghajtóját akarják nagyobbra cserélni.

A korábbi mS200-as SSD meghajtók még LSI SandForce 2241-es SSD vezérlőre támaszkodtak, az új modellek azonban már LSI SandForce 2281-es chippel érkeznek, azonban ugyanúgy MLC típusú NAND Flash memóriachipeket alkalmaznak, mint kisebb társaik. Az mSATA 6 Gbps-os csatolófelülettel ellátott termékek TRIM, Intel SRT és S.M.A.R.T. támogatással egyaránt rendelkeznek, sőt, automatikus 128-bites AES adattitkosítást is alkalmaznak a nagyobb adatbiztonság elérésének érdekében.

Az új és a régi mS200-as sorozatú SSD meghajtók legfontosabb tulajdonságait az alábbi táblázat összegzi.

A friss jövevények közül sebesség tekintetében a 240 GB-os modell a vonzóbb, strapabíróság terén azonban egyértelműen a 480 GB-os példány felé billen a mérleg nyelve.

Az mS200-as sorozatú SSD meghajtók közül a 30 GB-os példányra kettő, a többiekre három év garanciát vállal a Kingston. Arról egyelőre nincs hír, hogy az újdonságok pontosan mennyibe kerülnek majd. Az új SSD meghajtókat itt lehet majd megtalálni, ha megjelennek kínálatunkban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward