Új monitorok és új mobil külső HDD-k I-O Data módra

Az I-O DATA kínálatában több újdonság is megjelent: a cég két új monitorral és egy teljesen új mobil külső merevlemezcsaláddal kedveskedik a vásárlóknak.

Új monitorok és új mobil külső HDD-k I-O Data módra

Az I-O DATA kínálatában több újdonság is megjelent: a cég két új monitorral és egy teljesen új mobil külső merevlemezcsaláddal kedveskedik a vásárlóknak.

[bold]

Egy 20 és egy 21,5 colos monitorral gyarapodott a termékpaletta[/bold]

A 20 colos példány az LCD-AD202X, míg 21,5 colos társa az LCD-MF222E típusjelzést kapta. Közös tulajdonság, hogy mindkét monitor TN+Film típusú LCD panellel érkezik, azaz a függőleges betekintési szögük 160 fokos, vízszintes betekintési szögük pedig 170 fokos értéked képvisel. A 16:9-es képaránnyal érkező LCD panel mögött mindkét esetben LED-es háttérvilágítás teljesít szolgálatot. A fénysűrűség 250 cd/m2-es, a válaszidő 5 ms-os, a kontrasztarány pedig 1000:1 értéket képvisel. A monitorok 2 wattos beépített hangszórókkal és egy HDMI, egy D-Sub, valamint egy DVI videó bemenettel érkeznek.

A fekete és fehér kivitelben egyaránt elérhető újdonságok között a képátló mellett a másik legfontosabb különbség a natív felbontásban keresendő: a 20 colos példány 1600 x 900 pixeles, míg 21,5 colos társa 1920 x 1080 pixeles natív felbontást kínál.

A 20 colos LCD-AD202x-ért 201 dollárnak, a 21,5 colos LCD-MF222E modellért pedig 239 dollárnak megfelelő japán jent kérnek el a japán üzletekben.

Új mobil merevlemezek is érkeztek

Az I-O Data a fentebb említett monitorok mellett egy új mobil külső merevlemezcsaládot is piacra dobott, amely a HDPC-ÚT Series nevet viseli. A család tagjai 75 x 112 x 14 milliméteres mérettel rendelkeznek, súlyuk pedig átlagosan 160 gramm körül helyezkedik el. Az USB 3.0-s csatolófelületet alkalmazó mobil külső merevlemezek ezüst/szürke, kék/fekete és bordó/barna dizájnnal ellátott változatokban kerülnek a boltok polcaira.

A HDPC-UT sorozat tagjai egy év garanciával érkeznek: az 500 GB-os példány ára 146 dollár körül helyezkedik el, míg az 1 TB-os példányért 199 dollár körüli összeget kérnek majd el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward