Új modell és Android P frissítések a láthatáron a Nokiánál

Új modell és Android P frissítések a láthatáron a Nokiánál

A Nokia kapcsán kettő különböző hírről is lehetőségünk van beszámolni. Az egyik esetben az Android P frissítésekről van szó, a másikban pedig egy új modell érkezéséről.

A HMD Global hét másik gyártóval együtt elérhetővé tette egy okostelefonjára az Android P első béta kiadását, amit a keresőóriás a múlt heti Google I/O keretében indított el. A szerencsés a Nokia 7 Plus lett, szóval ennél a mobilnál már biztosak lehetnek a felhasználók abban, hogy a vállalat elkészíti majd a végleges Android P-t is. Most pedig egy, a Twitteren megjelent bejegyzésnek köszönhetően már az is borítékolható, hogy a tavaly rajthoz állított Nokia 5 és Nokia 6 modellek is megkapják az Android P-t. Juho Sarvikas, a vállalat termékekért felelős vezetője felhasználói kérdésre erősítette ezt meg ezt az információt.

Galéria megnyitása
Nokia 6

Ez persze annyiban nem meglepő, hogy a Nokia azóta nagy hangsúlyt fektet az Android frissítésekre, amióta a HMD Global visszahozta a márkát az okostelefonok szegmensébe. Elképzelhető az is, hogy minden tavaly bemutatott mobiljára rászabja majd az Android P-t a finn alakulat. Erre már tett is egy utalást a Mobil Világkongresszuson Pekka Rantala, de azóta nem esett szó a dologról.

Galéria megnyitása
Nokia 3

Hírünk másik alanya a Nokia 3 következő generációs kiadása, amire egy dokumentumon belül találtak utalást. A Nokia 3.1 néven felbukkant eszköz esetében joggal lehet következtetni a Nokia 3 (2018)-ra, ugyanis a már megjelent Nokia 6 (2018) is többször bukkant fel Nokia 6.1 azonosítóval. Sajnos arról szinte semmilyen információnk nincs, hogy mire kell számítani a Nokia 3 fejlesztés alatt álló utódjánál, de a jelek szerint az Android 8.0 operációs rendszerrel debütálhat az okostelefon.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward