Új Mini-PC az ASUS-tól

Az ASUS bejelentette Mini-PC családjának új tagját, a stílusos kinézetű Essentio CS5510-t.

Új Mini-PC az ASUS-tól

Az ASUS bejelentette Mini-PC családjának új tagját, a stílusos kinézetű Essentio CS5510-t.

Az Essentio CS5510 az Intel G35 lapkakészletére alapul és számos Intel Celeron és Core 2 Duo processzort támogat. Memória terén a két foglalatába maximum 4 GB DDR2 800 memória pakolható. Az ízléses kinézésű masina csak 290 x 200 x 80 mm terjedelmű, de kis mérete ellenére sok mindent belezsúfolt a vállalat.

A vásárló választhat optikai meghajtóként egy Blu-ray olvasót egy többformátumú DVD-íróval vagy egy hagyományos DVD-égetőt. Az Essentio bővíthetőségét négy darab USB-port teszi lehetővé. Vezetéknélküli kapcsolatok közül támogatja a 802.11n Wi-Fi szabványt, illetve a Bluetooth 2.0+EDR-t. Természetesen a gigabites Ethernet csatlakozó sem maradhatott el. Extraként helyet kapott egy tíz-az-egyben kártyaolvasó, merevlemezként pedig 250 GB-tól 1 TB-ig választhatunk modelleket.

A grafikus megjelenítésről az NVIDIA 256 MB-os GeForce 8600M mobil GPU-ja gondoskodik. Ez egy modulként van jelen, úgyhogy ennek további fejlesztése, bővítése lehetséges. Egy VGA- és egy HDMI-kimenettel rendelkezik, a DVI-kimenet pedig egy HDMI-DVI adapteren keresztül válik elérhetővé. Természetesen a manapság szokásosnak mondható 8-csatornás hangzás is helyet kapott benne.

Az Essentio CS5510 a Windows Vista Home Premium operációs rendszerével lesz hamarosan kapható, egyelőre ismeretlen áron.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward