Új memóriák a Corsairtól és OCZ-től

Új modulokkal bővült az OCZ Flex EX és a Corsair Dominator GT-termékvonala.

Új memóriák a Corsairtól és OCZ-től

Új modulokkal bővült az OCZ Flex EX és a Corsair Dominator GT-termékvonala.

Először kezdjük az OCZ újdonságaival. A vízhűtésre készen álló modulok DDR3-mas és DDR2-es kiszerelésekben is elérhetők lesznek. A DDR2-es memóriák közül két fajta lesz kapható, egy 1200 MHz-es 6-6-6-18-as időzítésekkel és egy 800 MHz-es 4-4-3-15-ös késleltetésekkel. Mindkét változat 2,1 V-os tápfeszültséggel fog működni és 2 x 2 GB-os kiszerelésben lesz kapható.

A DDR3-mas modulok is szintén két változatban jelennek majd meg. Lesz egy 2000 MHz-es 8-8-8-30-es időzítésekkel és 2.0 V tápfeszültséggel, valamint egy 1600 MHz-es 7-6-6-24-es késleltetésekkel 1,9 V feszültségen. Az új memóriamodulok egyaránt hűthetők passzívan bordával, vagy csatlakoztathatunk rájuk vízhűtést. A termékekre az OCZ - mint azt már megszokhattuk - élettartam garanciát vállal.

A Corsair legújabb DDR3-mas Dominator GT-je 6 GB-os kiszerelésben lesz kapható, azaz három darab 2 GB-os modul fog lapulni a csomagban. Ezek 2000 MHz-es órajelen működnek 7-8-7-20-es időzítésekkel rendelkeznek 1,65 V feszültségen. A modulokat a vörös-fekete színezésű DHX bordák tartják alacsony hőfokon. A rendelkezésre álló információk alapján a CES idején fognak a boltokba kerülni a pletykák szerint 650 dollár körül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward