Új megosztási lehetőség Instagramon

Új megosztási lehetőség Instagramon

Az Instagram rendkívül dinamikusan fejlődik, és legtöbbször az egyszerű felhasználóknak szóló újításokkal szolgál a vállalat, ezúttal viszont egy olyan funkció jelent meg a programban, ami inkább a kereskedelmi fiókok kezelői és az influenszerek számára tesz jó szolgálatot.

Az Instagramon vannak olyan felhasználók, akik több regisztrációval is rendelkeznek, általában akkor fordul ez elő, ha valamilyen üzleti érdekeltségük is van a képmegosztón. És bizony előfordulnak olyan esetek, amikor a különböző fiókokon ugyanabban a témában és ugyanazt a tartalmat szeretné megosztani az adott személy. Eddig ilyenkor mind a kettő profillal végig kellett menni a megosztáson, és ki kellett tölteni a leírást a képhez vagy videóhoz fűzött címkékkel együtt, mostantól azonban ez leegyszerűsödik. Már kapcsolók használatával pillanatok alatt meg lehet ezt oldani, és akár egy sor fiókra is kiküldhető lesz ugyanaz a bejegyzés egyidejűleg, késlekedés nélkül.

Az új funkciót ott érhetik majd el a felhasználók, ahol véglegesíteni kell a megosztást. A leírás és a címkék hozzáadására szolgáló szövegdoboz alatt a „Post to Other Accounts” néven futó szekciót kell keresni, aminek a lenyitását követően minden összefűzött profil láthatóvá válik. Itt értelemszerűen azoknak a fiókoknak a kapcsolóját kell átbillenteni, amik alatt szeretnék még megosztani az aktuálisan használatban levőn túl a fotókat, mozgóképfelvételeket. A rendszer a megosztásra szolgáló gomb megnyomását követően rögtön mindegyik helyen publikálja a tartalmat.

Galéria megnyitása

Ez a mostani újítás egyelőre csak az iOS esetén érhető még el, de hamarosan az androidos kliensben is megjelenhet az opció. Arról nem szólt a fáma, hogy esetleg a Történetek felületéhez kapcsolódóan érdemes-e a csoportos megosztásra számítani, remélhetőleg a jövőben ezen a fronton is be fogja vezetni az Instagram a csoportos megosztást.

Instagram: iOS | Android

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap