Új matricát tesztel az Instagram

Új matricát tesztel az Instagram

Az Instagram számára óriási sikert hozott a Történetek, eleinte ezzel csak borsot szeretett volna törni a Snapchat orra alá, de mostanra lényegesen megváltoztatta a felhasználói szokásokat. Sokan már a Történeteket lapozgatják elsődlegesen az Instagram megnyitását követően, és éppen ezért a vállalat folyamatos fejlesztésekkel szolgál ezen a területen.

Egy kiszivárgott videó alapján a képmegosztó szakemberei ezúttal egy olyan új matricát tesztelnek, ami nemcsak, hogy zenét fog csempészni az átmenetileg közzétett képek és videók mellé, hanem még a kiválasztott daloknak a szövegét is ki fogja írni. Ez a matrica ugyanúgy lesz elhelyezhető, mint az eddigiek. És valószínűleg akkor fogják a legtöbben használni, ha külön szeretnék felhívni a szövegrészre a figyelmet az adott zenén belül. Sokan szoktak ismert sorokat idézni például az érzelmi állapotuk kifejezésére, és ilyenkor jó szolgálatot tehet majd az újdonság.

Azt nem lehet tudni, hogy a vállalat pontosan melyik régióban teszteli az alkalmazás új funkcióját, de az biztos, hogy ez még egyelőre nem része a Play Áruházból minden érdeklődő számára elérhető bétának. A felvételt megosztó Jane Manchun Wong sok funkcióval kapcsolatosan számolt már be a megjelenés előtt, és valószínűleg a mostani esetben is csak idő kérdése, hogy széles körben elérhetővé váljon az újabb matrica.

Az egyébként már egyáltalán nem új, hogy zenéket lehet hozzáadni az Instagram Történetekhez, ezt a lehetőséget még tavaly nyáron vezette be a vállalat. Most pedig lényegében ezt az opciót gondolta tovább a vállalat a dalszövegeket megjelenítő, dinamikus matricával.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap