Új Logitech Keyboard Folio iPadhez és iPad minihez

A két újdonság nem csak kényelmes gépelést tesz lehetővé az Apple táblagépein, de védőburokként is funkcionálnak, azaz megvédik az adott konfigurációt, amikor azt éppen magunkkal visszük valahová.

Új Logitech Keyboard Folio iPadhez és iPad minihez

A Logitech Keyboard Folio családjának tagjai több szempontból is hasznosak lehetnek az iPad vagy iPad mini táblagéppel rendelkezők számára, hiszen nem csak egyszerű tokként funkcionálnak. A Folio Keyboard az iPad-ekhez, míg a Folio Keyboard mini az iPad mini készülékekhez alkalmazható.

Keyboard Folio
Keyboard Folio

A két friss táblagép-kiegészítő esetében közös tulajdonság, hogy mindketten rendelkeznek egy-egy kompakt billentyűzettel, amely kényelmes gépelést biztosít.

Keyboard Folio

A Keyboard Folio az iPadhez hagyományos méretű billentyűkkel ellátott billentyűzetet biztosít, amellyel a megszokott parancsikonok is elérhetőek, így hatékonyan, gyorsan és kényelmesen gépelhetünk, amit valószínűleg mindenki értékelni fog, aki tudja, milyen kényelmetlen a képernyő-billentyűzetet használni. Az iPad minihez már egy kisebb, még kompaktabb billentyűzet érkezik, hiszen maga a tábla is kisebb, viszont ezzel a kiegészítővel így is hatékonyabban és kényelmesebben gépelhetünk, mint ha a képernyő-billentyűzetet használnánk. A billentyűk egyébként mindkét esetben ollós mechanikát és membránt használnak.

Keyboard Folio

A tokok segítségével a táblák két különböző állásban használhatóak, így mindig megtalálható az optimális betekintési szög. Ha a tábla használatát befejeztük, a tok mágneses fedelének behajtásával automatikusan alvó állapotba küldhető a gép, majd a fedél felnyitásával a rendszer is felébred.

Keyboard Folio mini

A billentyűzetek beépített, USB portról tölthető akkumulátorral érkeznek, amely napi két órás használatot feltételezve akár három hónapig is bírja egyetlen töltéssel. A csomagban egyébként egy USB kábel is jelen lesz, amit USB portra csatlakoztatva egyszerűen és gyorsan feltölthetjük az adott billentyűzet beépített akkumulátorát.

A Logitech Folio mini 207 milliméter magas, 25 milliméter mély és 150 milliméter széles, tömege pedig 395 gramm. Ezzel szemben a Logitech Folio már 248 milliméter magas, 25 milliméter mély és 198 milliméter széles, tömege pedig 639 gramm.

Keyboard Folio mini

Az új, billentyűzetet is tartalmazó tokok kifinomult anyagokat felhasználásával készültek és letisztult formavilággal rendelkeznek, így remek kiegészítői lehetnek az Apple tábláinak. Annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a számára leginkább tetsző, illetve stílusához leginkább passzoló példányt, a Keyboard Folio és a Keyboard Folio mini is többféle színben kerül a boltok polcaira. A Keyboard Folio szénfekete és "rózsaszín fantázia" színben lesz elérhető, a Keyboard Folio mini esetében pedig misztikus kék és napraforgósárga szín közül választhatunk, legalábbis idehaza.

Keyboard Folio mini
Keyboard Folio mini

Az új táblagép-kiegészítők közül a második, harmadik és negyedik generációs iPadhez való Logitech Keyboard Folio 31990 forintba, az iPad minihez passzoló Logitech Keyboard mini pedig 25990 forintba kerül majd áprilisban, amikor az újdonságok megjelennek kereskedelmi forgalomban. A termékekre három év garanciát vállal a gyártó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward