Új Lian Li ház: itt a PC-B25S

A Lian Li műhelyéből meglepő rendszerességgel érkeznek az újabbnál-újabb számítógépházak. A gyártó most egy közepes méretű toronyházat (mid tower) mutatott be, amely fekete szálcsiszolt alumínium borítással bír és teljes egészében alumínium szerkezetre épül.

Új Lian Li ház: itt a PC-B25S

A Lian Li műhelyéből meglepő rendszerességgel érkeznek az újabbnál-újabb számítógépházak. A gyártó most egy közepes méretű toronyházat (mid tower) mutatott be, amely fekete szálcsiszolt alumínium borítással bír és teljes egészében alumínium szerkezetre épül.

A PC-B25S típusjelzéssel ellátott modell szerszámmentes szerelést kínál és bővítőhelyek, illetve szellőzés tekintetében sincs semmi oka szégyenkezni. A gyártó az egyes bővítőhelyeket gumi lapkákkal látta el, hogy a meghajtók által keltett rezgés ne tudjon átterjedni a ház többi részére, így a rendszer csendesen működhessen, a HDD-k esetében pedig speciális, gumigyűrűvel ellátott csavarok segítségével próbálják csökkenteni a házra átterjedő rezgések mértékét. A merevlemezek tartó konzolja összesen hat darab 3,5 hüvelykes meghajtó fogadására képes, míg 5,25 hüvelykes meghajtóból összesen hármat helyezhetünk el a termékben.

Az egyik 5,25 hüvelykes bővítőhelyet a mellékelt 5,25”->3,5” átalakító keretnek köszönhetően 3,5 hüvelykes külső egységek beszerelésére is használhatjuk. A tápegység ezúttal is a ház hátulján, alul foglal helyet, a táp alatt egy szűrővel ellátott szellőző és néhány rezgéselnyelő gumi lapka kapott helyet. A tápegység speciális, csavarmentes rögzítő mechanizmus segítségével marad a helyén.

Az újdonság 210 x 545 x 490 mm-es mérettel és 7,2 Kg-os súllyal bír, a ház micro-ATX, illetve hagyományos ATX alaplapok fogadására lett felkészítve. A ház belsejében fejlett kábel menedzsment segítségével akadályozhatjuk meg a kábeldzsungel kialakulását, ami amellett, hogy nem szép, még a hűtés hatásfokát is rontja.

Ha már szóba került a hűtés: a ház elején két darab, egyenként 120 mm-es átmérővel rendelkező ventilátor foglal helyet, míg a ház tetején két darab 140 mm-es átmérőjű légkeverő teljesít szolgálatot, amelyeknél egy háromállású ventilátorfordulatszám-szabályzó kapcsolót is találunk. A ház hátulján egyetlen 120 mm-es légkeverő van. A hátsó ventilátor alatt két furat is jelen van, ezek a folyadékhűtő rendszer építésekor, külső hőleadó radiátor alkalmazásakor jöhetnek jól.  A gyártó a rendszer halk működésének érdekében polifoam bevonatot alkalmazott a ház elején, oldalán és tetején.

A ház tetején találjuk a bekapcsoló- és reset gombokat, valamint a szokásos csatlakozókat, amelyek között egy eSATA, két USB 3.0-s és egy fejhallgató kimenet, valamint egy mikrofon bemenet bújik meg.

A Lian Li PC-B25S hamarosan megjelenik az üzletek polcain, a ház ajánlott végfelhasználói ára 289 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward