Új LG monitor hajlított kijelzővel és FreeSync támogatással

A 34 hüvelykes képátlójú hajlított kijelző gyárilag kalibrálva érkezik, a monitor felszereltségére pedig aligha lehet panasz.

Új LG monitor hajlított kijelzővel és FreeSync támogatással

Az LG egy különleges monitor piacra dobására készül, amely nagy képátlójú hajlított kijelzővel és FreeSync támogatással száll harcba a vásárlók kegyeiért.

Az újdonság a 34UC98 típusjelzést viseli, 34 hüvelykes kijelzőjét pedig 3800 milliméteres sugár mentén hajlították meg. Az IPS alapú kijelző mögött villódzás-mentes háttérvilágítás dolgozik, de a szemek védelméről nem csak ez, hanem a csökkentett mértékű kék fény kibocsátás is gondoskodik. Az új panel 3440 x 1440 pixeles natív felbontás, 5 ezredmásodperces GtG válaszidő, 1000:1 tipikus kontrasztarány és 300 cd/m2-es maximális fényerősség mellett dolgozik. A 8-bit + FRC eljárással dolgozó, 1,07 milliárd színárnyalat megjelenítésére képes panel képfrissítési rátája a FreeSync támogatás jóvoltából 55 Hz és 75 Hz között mozog. A betekintési szögek kellően szélesek, hiszen 178 fokosak, a monitor pedig gyárilag kalibrálva érkezik annak érdekében, hogy képe minél színhelyesebb legyen.

Az új monitor videó bemenetei között minden van, amire csak szükség lehet. Találunk itt egy darab DisplayPort 1.2a csatlakozót, két darab HDMI 2.0-s portot, illetve két darab Thunderbolt 2 csatlakozót is. Extraként két USB 3.0-s port is jár, amelyek közül az egyik gyorstöltő funkciót is kínál. Az említett videó bemenetek közül bármelyiken keresztül lehetőség van natív felbontás mellett használni a monitort, de a FreeSync / Adaptive Sync támogatás igénybevételéhez csak a DisplayPort 1.2a videó bemenet jöhet szóba.

Az LG újdonsága egy remek állvánnyal érkezik, ami a kijelző döntése mellett némi magasságállítási lehetőséget is kínál, de a VESA 100-as furatok jóvoltából az állványról leszerelve akár konzolra is rakhatjuk a terméket. Az óriási hajlított kijelzős monitor két darab 7 wattos Maxx Audio hangszóróval kerül az üzletek polcaira, és természetesen a fejhallgató kimenet sem hiányzik róla.

Az LG 34UC98 rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, listaára pedig 1199,99 dollár lesz – az Amerikai Egyesült Államok területén.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward