Új LCD monitor az EIZO műhelyéből

Új LCD monitor az EIZO műhelyéből

A minőségi, főként a professzionális szegmens elhasználóit megcélzó LCD monitorairól híres EIZO egy újabb IPS panellel ellátott monitorral jelentkezik, amely a FlexScan családba tartozik és 27 hüvelykes képátlóval rendelkezik.

Az SX2762W-HX típusjelzéssel ellátott újdonság IPS típusú LCD panelje 2560 x 1440 pixeles natív felbontás mellett üzemel és az Adobe RGB skáláján található színárnyalatok 97%-át tudja színhű módon megjeleníteni. A monitor a környezeti-fény érzékelőnek köszönhetően automatikusan, a pillanatnyi fényviszonyoknak megfelelően állítja be a kijelző fényerősségét. A rendszer egy jelenlét-érzékelőt is tartalmaz, amely "észreveszi", ha a monitor elől elmegyünk és ekkor energiatakarékos módba kapcsolja a megjelenítőt, ám ha visszajövünk a monitorhoz, automatikusan normál módra vált a rendszer, így azonnal folytathatjuk a félbehagyott munkát.

Az új monitor egyébként 6 ms-os válaszidővel rendelkezik, 270 cd/m2-es fényerőt kínál, a kontrasztaránya pedig 850:1 értéket képvisel. Az SX2762W-HX csatlakozói között két USB 2.0-s portot, valamint egy DVI, egy normál méretű Displayport és egy mini-DisplayPort videó bemenetet találunk. Az újdonsághoz tartozó állvány lehetőséget biztosít a kijelző pozíciójának maximális testre szabására: a kijelző magasságát könnyedén beállíthatjuk, de a megjelenítő döntésére, elforgatására, valamint a portré/pivot mód alkalmazására is van mód.

Az EIZO legújabb FlexScan LCD monitora öt év garanciával kerül az üzletek polcaira. Az SX2762W-HX modell hivatalosan február 9-től kezdve lesz elérhető kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 1533 dollár környékén helyezkedik majd el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward