Új, látványos teszttel bővül a 3DMark kínálata

Az új teszt egy frissítés keretén belül válik elérhetővé az új 3DMark minden kiadásához, még az ingyenesen letölthető Basic Edition-höz is.

Új, látványos teszttel bővül a 3DMark kínálata

A Futuremark szoftverfejlesztői egy igazi meglepetéssel rukkoltak elő: a szakemberek készítettek egy új tesztet, amely Sky Diver néven érkezik, és az új 3DMark összes kiadásában elérhető lesz, még az ingyenes 3DMark Basic Edition-ben is.

A Sky Diver tesztsorozat egy szárnyas ruhába öltözött hölgyet ábrázol, aki éppen egy sziklás helyszínen vitorlázik célja felé, természetesen nem éppen kis sebességgel. Ez a jelenet tesszellációt éppúgy használ, mint fejlett utófeldolgozó effekteket.

Az új jelenettel a Futuremark illetékesei azokat a gamer noteszgépeket, illetve középkategóriás asztali számítógépeket veszik célba, amelyek DirectX 11 feature level 11 szintű videokártyával, vagy videovezérlővel rendelkeznek. Az új tesztsorozat segítségével a 3DMark most már minden teljesítménykategóriát kényelmesen lefed. A csúcskategóriás asztali gamer számítógépeket a Fire Strike veszi célba (DirectX 11 feature level 11-es az is), a középkategóriás asztali számítógépeket és a gamer noteszgépeket pedig az új Sky Diver teszt próbálja majd megizzasztani. A tipikus otthoni asztali számítógépeket, illetve noteszgépeket a Cloud Gate teszt veszi célba (DirectX 11 feature level 10), míg a táblák, illetve a belépőszintű asztali- és mobil számítógépek igényeit az Ice Storm szolgálja ki (DirectX 11, feature level 9).

A 3DMark Sky Diver teszt a hamarosan induló Computex 2014 alkalmával működés közben is megcsodálható lesz a különböző gyártók különböző konfigurációin. Az új teszt frissítés keretén belül válik elérhetővé a legújabb 3DMark-hoz, viszont megjelenésének pontos dátumát csak a Computex alkalmával árulják el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward