Új lakásbiztonsági megoldás

Új lakásbiztonsági megoldás

A T-Home új, Otthonőrzőnek elnevezett szolgáltatásával megelőzhető vagy jelezhető az otthonokat és az otthonlévőket fenyegető veszélyek egy része (betörés, lakástűz, gázszivárgás, szén-monoxid-mérgezés). A távközlési cég szerint egyszerűen telepíthető és használható rendszer e-mailben vagy mobiltelefonon értesíti felhasználóját a riasztási eseményekről, akár áramkimaradás esetén is.

"A T-Home az Otthonőrző szolgáltatással új piaci területre lépett, amellyel ügyfeleink jobb kiszolgálását, növekvő elégedettségét szeretnénk elérni. A fejlesztéssel a már ismert telekommunikációs és infokommunikációs ajánlatainkon túl az otthonok nyugalmához és biztonságához is szeretnénk hozzájárulni" - hangsúlyozta Winkler János, a Magyar Telekom Nyrt. vezérigazgató-helyettese. "Az új szolgáltatás a vezeték nélküli rádiókommunikáció és a szélessávú internettechnológia segítségével figyeli otthonunkat, a nyitásérzékelőkön és a felszerelt mozgásérzékelőkön keresztül" - tette hozzá Pataki Róbert, a Magyar Telekom stratégiai és üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettese.

A szolgáltatás részeként kínált központi egység a felszerelt érzékelőkkel, távirányítókkal, kamerával biztonságos vezeték nélküli technológiával kommunikál, továbbá rajta keresztül jut el az információ a felhasználóhoz. Ha valaki megpróbál betörni a lakásba, a szenzorok érzékelik azt, és jeleznek a központi egységnek, amely a szélessávú interneten keresztül azonnal riaszt: üzenetet küld a megadott mobiltelefonszámra vagy e-mail-címre - ezek után, ha szükséges, gyorsan és könnyen lehet intézkedni. A központi egység tartalék akkumulátorral, valamint gprs-kapcsolattal rendelkezik, így a rendszer áramkimaradás vagy a vezetékes internetszolgáltatás szünetelése esetén is működőképes marad.

Az Otthonőrző telepítése rendkívül egyszerűen, szakember segítsége nélkül megoldható. A rendszert szabadon bővíthetjük új érzékelőkkel, kiterjeszthetjük, testre szabhatjuk: a különböző eszközök igényeinknek megfelelően - a központi egység kivételével - külön-külön is megvásárolhatók. A nyitásérzékelő, a mozgásérzékelő, a távirányító és a kamera vezeték nélküli kapcsolatban áll a központi egységgel, a bővítések pedig szabadon illeszthetők a korábban vásárolt Otthonőrző rendszerhez.

A T-Home az Otthonőrző szolgáltatást négy (Alap, Kicsi, Közepes és Extra) csomaggal kínálja, egyéves hűségidő vállalásával: a kínálatban a 40 négyzetméternél kisebb lakásokhoz, garzonokhoz tartozó ajánlattól kezdve a 110 négyzetméternél nagyobb lakásokra szabott ajánlatokig számos lehetőség megtalálható - írja a T-Home közleménye.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward