Új külső SSD-ket mutatott be a Kingmax

A Portable SSD KE31-es sorozat tagjai kicsik, könnyűek és sok adat fér rájuk.

Új külső SSD-ket mutatott be a Kingmax

A KingMax jóvoltából új termékekkel bővült a külső SSD meghajtók piaca, ugyanis megérkezett a Portable SSD KE31-es sorozat, ami összesen három tagot számlál.

Galéria megnyitása Itt még nyoma sincs az USB-C portnak A 240 GB-os, 480 GB-os és 960 GB-os modellek mindannyian USB 3.1 Gen1 porton keresztül kapcsolódnak az adott rendszerhez, azaz lényegében klasszikus USB 3.0-s portot igényelnek a gyors működéshez, ugyanakkor az USB 2.0-s portokkal is kompatibilisek.

A három év jótállással érkező külső SSD meghajtók egy 80 milliméter hosszú, 49,5 milliméter széles és 9,4 milliméter vastag házban kapnak helyet, a stabil működéshez pedig olyan USB portot igényelnek, ami képes legalább 900 mA áramerősség leadására. A gyártó szerint az új meghajtók 400 MB/s-os folyamatos maximális olvasási- és 390 MB/s-os folyamatos maximális írási tempó elérésére képesek, igaz, az egyes modellek között lehet némi különbség – főleg írási tempó terén –, ezeket a különbségeket azonban nem részletezte a gyártó.

Galéria megnyitása Többféle eszközzel is kompatibilisek az újdonságok A noteszgépek, asztali számítógépek, illetve Xbox és PS4 játékkonzolok mellé egyaránt passzoló külső SSD-k SLC alapú gyorsítótárat használnak, valamint LDPC ECC funkciót is alkalmaznak annak érdekében, hogy az adatok integritását megőrizzék, valamint az írási és olvasási hibákból fakadó adatsérülést minél inkább megelőzzék. Operációs rendszerek terén Windows (XP, 7, 8.1, 10), Linux (2.4.1-es kerneltől), valamint mac OS (10.8-tól felfelé) kompatibilitásra egyaránt számíthatunk, vagyis az említett rendszereken driver telepítése nélkül, Plug&Play módon használhatjuk a meghajtókat.

A 35 grammos külső SSD-k 3 év jótállással kerülnek az üzletek polcaira, természetesen alapos gyári tesztelés után. Árakról sajnos nem esett szó, az újdonságok viszont rövidesen elérhetővé válnak kereskedelmi forgalomban.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap