Új külső HDD ház, Playboy gyűjtemény külső HDD-n

Új külső HDD ház, Playboy gyűjtemény külső HDD-n

Az Enermax új külső merevlemez házakkal jelentkezik, amelyek között többféle modellt is találunk majd. A 2,5 hüvelykes adattárolók számára készített merevlemez házak mellett egy különlegességről is érkeztek hírek: a Bondi Digital kiadó egy 250 GB-os, kifejezetten felnőtteknek szánt merevlemezt dobott piacra, amely tömve van digitalizált Playboy újságokkal.

[bold]Enermax Jazzmate külső merevlemezházak

[/bold]

Az Enermax új termékei 2,5 hüvelykes SATA SSD vagy HDD meghajtók fogadására lettek felkészítve. A Jazzmate külső merevlemez házak között csatolófelületük alapján háromféle modellt találunk: az B211S USB 2.0-s porttal érkezik, az EB211ES már eSATA 3 Gbps-os csatolófelületet tartalmaz, míg az EB211U3-as modell cseppet sem meglepő módon USB 3.0-s csatlakozóval érkezik, amely természetesen visszafelé kompatibilis a korábbi USB szabványokkal is.

Az új házak 134 x 78 x 16 mm-es mérettel rendelkeznek és műanyagból, illetve fémből készülnek. A hátak tetején egy perforált fém borítást láthatunk, amely a merevlemez vagy SSD meghajtó hűtésében segédkezik. A 2,5 hüvelykes meghajtót szerszámok nélkül is beszerelhetjük a házba, a termék és a benne elhelyezett adattároló védelméről pedig egy levehető gumikerettel gondoskodhatunk.

Az EB211S modell 16 euróba, az EB211ES 20 euróba, az EB211U3 pedig 30 euróba kerül majd.

[bold]250 GB-os külső HDD, tele Playboy újságokkal

[/bold]

Különböző vállalatok már dobtak piacra olyan külső merevlemezeket, vagy adattárolókat, amelyeken multimédiás tartalmak foglaltak helyet, ám olyat, mint amit most a Bondi Digital bemutatott, még nem igazán láthattunk a piacon. A kiadó egy Playboy logóval ellátott külső merevlemezt készített, amely exkluzív csomagolásban érkezik és amelyről a "nyuszis logó" sem hiányzik. A 250 GB-os 2,5 hüvelykes Seagate merevlemezen az 1953 óta kiadott összes Playboy újság digitalizált változatát megtaláljuk, azaz a termék felfogható egyfajta gyűjteménynek is, aminek a gyűjtők kétségkívül örülni fognak.

A különlegesség sajnos egyáltalán nem olcsó: a Playboy HDD-ért 300 dollárt kérnek, ami igen-igen borsos ár. Ha azt nézzük, hogy 57 évnyi Playboy előfizetés mennyibe kerül, akkor már jutányos árnak tűnhet a 300 dollár, főleg egy digitalizált gyűjteményért, HDD-vel együtt, de átlagfelhasználói szemmel nézve akkor is sok. A gyűjtők és a Playboy rajongók számára azonban kötelező darab lehet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward