Új koncepció: Látható tárkapacitás

A holland "Zöld banán" csoport álmodta meg ezt az új, "IVY"-nak elnevezett külső merevlemez-koncepciót, amelynek fő érdekessége az, hogy szabad szemmel is láthatóan - és ráadásul egészen esztétikusan - "ábrázolja magán" a telítettségi helyzetét.

Új koncepció: Látható tárkapacitás

A holland "Zöld banán" csoport álmodta meg ezt az új, "IVY"-nak elnevezett külső merevlemez-koncepciót a Sequoiaview vizualizációs szoftver ihletése nyomán, amelynek fő érdekessége az, hogy szabad szemmel is láthatóan - és ráadásul egészen esztétikusan - "ábrázolja magán" a telítettségi helyzetét.

Ezt egy OLED képernyővel oldja meg; amikor megvesszük, egy teljesen szokványos, "üres" külső merevlemeznek látszik, azonban ahogy elkezdjük megtölteni, a felszíni mintázata is folyamatos, burjánzó fejlődésnek indul - így lényegében automatikusan kidekorálhatjuk a külső merevlemezünket, pusztán azzal, hogy adatokat másolunk rá.

Persze egyelőre mindez még csak koncepció, és egyelőre nem tudni, mikor lesz belőle kézzelfogható valóság. De mindenképpen ötletes elképzelés, érdemes lehet odafigyelni rá.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward