Új, kompakt folyadékhűtő szettek a Swiftech-től

A Swiftech processzorokhoz kínál új folyadékhűtő rendszereket, szám szerint kettőt.

Új, kompakt folyadékhűtő szettek a Swiftech-től

A két új kompakt folyadékhűtő rendszer a H2Ox20 Elite sorozatban foglal helyet és mindketten a nemrégiben piacra dobott Apogee Drive II-es processzorhűtő blokkot alkalmazzák, amely beépített szivattyút is tartalmaz.

A kiszemelt processzortól, illetve a kívánt hűtőteljesítménytől függően választhatunk kettő- vagy akár három ventilátorral ellátott hűtőradiátort is: előbbi a H2O-220 Elite, míg utóbbi a H2O-320 Elite dobozában lapul. A ventilátorok 120 milliméteres átmérőjű, PWM támogatással is rendelkező Helix légkeverők, amelyek halkan és hatékonyan üzemelnek. Maga a hőleadó radiátor beépített tágulási tartályt is tartalmaz, így külön tágulási tartály alkalmazására nincs szükség. A rendszer Lok-Seal típusú fittingeket alkalmaz és kínál egy nyolcutas PWM elosztót is, amelyhez a számítógépház többi ventilátorát is hozzákapcsolhatjuk.

A H2O-220 Elite és a H2O-320 Elite modellekhez a gyártó mellékeli a szükséges csöveket, illetve szerelési anyagokat, sőt, a csomagban a hűtőfolyadék is helyet kap, méghozzá 500 milliliteres flakonban. A processzorra illeszkedő folyadékhűtő blokkhoz mindkét esetben jár némi Tim Mate 2-es hővezető paszta, amely a hőátadás mértékét próbálja minél inkább javítani. Maga a folyadékhűtő blokk egyébként Intel LGA-775/1155/1156/1366/2011 processzorfoglalatokhoz passzol, de az AMD Socket 754/939/940/AM2/AM3/FM1/FM2 processzorfoglalataihoz is alkalmazható, csak ehhez a szükséges ingyenes rögzítő keretet külön kell igényelnünk.

A két ventilátort alkalmazó H2O-220 Elite szett 239,95 dollárba, a háromventilátoros H2O-320 Elite szett pedig 279,95 dollárba kerül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward