Új iPad érkezik megnövelt tárhellyel

Az Apple nagysikerű tablet felhozatala ezúttal egy 128 GB-os változattal bővül, ami a nagy helyigényű felhasználóknak kedvezhet.

Új iPad érkezik megnövelt tárhellyel

Az Apple negyedik generációs táblagépe a háttértár kapacitását tekintve már jelenleg is egészen széles választékban áll a felhasználók rendelkezésére, hiszen megvásárolható 16, 32 és 64 GB-tal felvértezve is. Persze a bővíthetőség lehetősége egyik kivitelnél sem adott, így kell is a jelentős kapacitás.

Az új iPaddal az Apple reményei szerint már mindenkinek a vágyait kielégítenék. Ez a modell már azoknak is megfelelhet, akik a kedvenc együttesük összes koncertfelvételét maguknál szeretnék tartani, elképesztő mennyiségű alkalmazást használnak, vagy több ezer zenét mozgatnának. Ilyen óriási kapacitással rendelkező táblagépet az ARM-os mezőnyben talán még sosem láthattunk korábban.

Az információt a 9to5Mac szerkesztője szellőztette meg, és ezt követően az Apple hivatalosan is elismerte a konfiguráció létezését. A 128 GB-os tárhelyet kínáló újdonságok a P101 és a P103 kódnéven futnak majd. A P101 a szerényebb hálózati képességekkel rendelkező (csak Wi-Fi-s) variáns lesz, míg a P103 már a 4G LTE modemmel is el lesz látva. Az előbbi ára 799 dollár lesz, míg az LTE-s kivitel, már 929 dollárt kóstál. Az árazási séma tehát változatlan és 100, illetve 130 dolláros lépcsők vannak a kisebb változatokhoz képest.

Az Apple ha minden a terv szerint halad, február 5-én kezdi meg az első gépek szállítását, így már nem kell sokat várni rájuk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward