Új információkat csepegtet a Microsoft a Win 8-ról

A Microsoft illetékesei egy új blogot indítottak, amelynek legfőbb célja az, hogy a Windows 8 megjelenéséig egy-egy bejegyzés segítségével bemutassák a Windows 8 legfőbb újításait, de ezzel együtt a fejlesztőket érdeklő technikai részletek sem maradnak rejtve, sőt, akár a felhasználók által megfogalmazott kérdésekre is érkezhetnek majd válaszok, amennyiben ezt a vállalat illetékesei bírják szabad kapacitással.

Új információkat csepegtet a Microsoft a Win 8-ról

A Microsoft új blogot indított, amelynek legfőbb célja az, hogy a Windows 8 megjelenéséig egy-egy bejegyzés segítségével bemutassák a Windows 8 legfőbb újításait, de ezzel együtt a fejlesztőket érdeklő technikai részletek sem maradnak rejtve, sőt, akár a felhasználók által megfogalmazott kérdésekre is érkezhetnek majd válaszok, amennyiben ezt a vállalat illetékesei bírják majd szabad kapacitással.

A Building Windows 8 - vagy ahogy a Microsoft szakemberei nevezik, B8 - blog segítségével a Windows 8 fejlesztésével párhuzamosan kétirányú kommunikációt szeretne folytatni a cég, azaz szakemberei szívesen veszik majd az építő jellegű kritikát és az esetleges ötleteket annak érdekében, hogy a következő generációs operációs rendszer - amelynek megjelenéséig nagyjából fél év van hátra - a lehető legjobb lehessen. Maga a Windows 8 óriási mérföldkő lesz a Microsoft történelmében, a Windows 95 óta ez lesz az eddigi legkomolyabb újítás az operációs rendszer éltében. A B8 blog nyitó bejegyzésében semmi extra információt nem tudhatunk meg a Windows 8 funkcióival és szolgáltatásaival kapcsolatban, de a későbbiekben számos hasznos bejegyzés születhet majd, amelyek lerántják a leplet a legfontosabb újításokról - ez is az egész blog célja: időben megismertetni a felhasználókat a Windows 8-cal.

A Windows 8 esetében komoly előrelépés lesz, hogy rendkívül sokféle konfiguráción elfut majd, kezdve az asztali és noteszgépektől, a netbookokon át egészen az ARM alapú tábla PC konfigurációkig. A júniusi információk alapján már nagyjából tudható, hogy mire számíthatunk a friss operációs rendszer kezelőfelületével kapcsolatban, a későbbiekben pedig az operációs rendszert érintő egyéb érdekességekről is lehull majd a lepel.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward