Új információk az iPhone-ok debütálásáról

Új információk az iPhone-ok debütálásáról

Az elmúlt hetekben már számos esetben számolhattunk be arról, miszerint két hullámban fognak a boltokba kerülni az új generációs iPhone-ok, viszont arról megoszlanak az információk, hogy miként néz majd ki ezeknek a térnyerése. A Digitimes most friss hírrel szolgált, ami nem új teóriát indít, hanem egy meglévőt erősít meg.

Hozzájutott a Digitimes azokhoz a dokumentumokhoz, amik az új generációs iPhone modellek SLP (substrate-like PCB) komponensének szállításáról szólnak. És ezekből nagyon szépen kirajzolódik, hogy melyik az a kettő modell, ami előnyben van abból a négyből, ami idén forgalomba fog kerülni. Hiszen azt már szinte borítékolni lehet, hogy négy darab friss iPhone lesz az új szériában.

Korábbi hírek alapján egy 5,4 és egy 6,7 hüvelykes iPhone érkezik, amelyek kettő darab 6,1 colos konfigurációt fognak majd közre. És a 6,1 hüvelykes modelleknél már megszokott lesz a méret, a másik kettő viszont teljesen új lesz a palettán. Az 5,4 colos egy az eddigieknél jóval kompaktabb masinának ígérkezik, a 6,7 hüvelykes pedig már nagyobb az eddigi összes iPhone-nál, amit az Apple valaha készített. No, de nézzük, mi a helyzet ezeknek a megjelenésével.

Galéria megnyitása

A Digitimes birtokába jutott adatok azt mutatják, hogy a két 6,1 colos iPhone 12 variáns lesz, ami először a boltokba kerülhet. Ezekhez ugyanis a partnerek már júliusban el tudták kezdeni az SLP komponens szállítását, ami talán annak köszönhető, hogy itt már egy megszokott formátumban lehetett dolgozni a fejlesztés során. A teljesen új megoldásoknál csak augusztus második felében indulhatott el az SLP szállítása. Ebből következik, hogy leghamarabb októberre lehet megfelelő raktárkészlet, de akár novemberi forgalmazás sem zárható ki teljesen.

Több esetben is lehetett már arról hallani, hogy az Apple a kettő 6,1 colos új iPhone-t fogja elsőként rajthoz állítani, szóval egyre valószínűbb, hogy tényleg ez lesz a forgatókönyv. Az azonos méretekben érkező okostelefonok a képességeikben fognak egymástól eltérni, az egyik sima, a másik pedig Pro jelzővel illetett verzió lehet.

Már szeptember eleje van, de az Apple még nem közölt hivatalosan semmilyen információt arról, hogy mikor fognak bemutatkozni az eszközök, vagy, hogy egyáltalán mikor lesz a következő eseménye. Az elmúlt években a cég szeptember második hetében leplezte le az ünnepi szezonra szánt újdonságait, de az biztos, hogy az új generációs okostelefonok később fognak a boltokba kerülni, mint korábban, és vélhetően ezért a bemutatójuk is el lesz tolva októberre. Más újdonságokkal viszont még előrukkolhat szeptemberben a vállalat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap