Új HTC okostelefon

A HTC cég UMPC-hez hasonló kommunikátora – vagy becenevén „smart phone”-ja (okos telefon) - az Athena már kapható az Egyesült Királyságban

Új HTC okostelefon

A HTC cég UMPC-hez hasonló kommunikátora – vagy becenevén „smart phone”-ja (okos telefon) - az Athena már kapható az Egyesült Királyságban méghozzá saját, különleges külsővel a brit T-Mobile Ameo-jaként, mindössze 120 angol fontos áron, azaz körülbelul 55.000Ft-ért. Mindez természetesen csak akkor elérhető a vásárló számára, amennyiben a megfelelő csomagot választja.

Ez az ár pedig eléggé kedvező lehet már egy 3G UMTS/HSDPA típusú géphez, amely ráadásul QWERTY billentyűzettel is fel van szerelve,és ehhez még egy 5 inch méretű, 640 x 480 felbontású, 65,536-színt megjelenítő színes képernyővel is rendelkezik, a merevlemeze 8GB-os; a memóriája 128MB-.os, és tartozik hozzá emellett még egy 2.0-ás Bluetooth; 802.11b/g-s Wi-Fi; egy három megapixeles fényképezőgép, valamint egy SDHC-kompatibilis memória kártyaelfogadó. És mindez Windows Mobile 5 operációs rendszerrel működik.

Ez a sok minden egy 13.3 x 9.8 x 1.6 centiméteres, 355 grammos dobozban található meg, amelynek az akkumulátorkapacitása elegendő akár hat és fél órányi beszélgetésre, illetve 300 órányi készenlétre, legalábbis a T-Mobile ezt állítja.

A HTC minden várakozás szerint belátható időn belül forgalomba hozza majd az Athena-t külön is, méghozzá az Advantage X7500 elnevezés alatt. Az Ameo-tól eltérően a X7500 modell nem függ majd egy meghatározott hálózattól, ám cserébe számítanunk kell arra is, hogy többet kell majd fizetnünk érte.

Itthon nincs információnk róla, hogy a T-mobile mikor vezeti be a készüléket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward