Új HP Compaq monitor érkezik

Az év vége már vészesen közeledik, ám a HP még most is új termékkel jelentkezik: a gyártó egy friss, Compaq sorozatú LCD monitort mutatott be, amelyet kifejezetten üzleti felhasználók számára ajánl. Az LE2002xm névre keresztelt monitor 20 hüvelykes képátlójú, LED-es háttérvilágítással is ellátott LCD kijelzővel érkezik.

Új HP Compaq monitor érkezik

Az év vége már vészesen közeledik, ám a HP még most is új termékkel jelentkezik: a gyártó egy friss, Compaq sorozatú LCD monitort mutatott be, amelyet kifejezetten üzleti felhasználók számára ajánl. Az LE2002xm névre keresztelt monitor 20 hüvelykes képátlójú, LED-es háttérvilágítással is ellátott LCD kijelzővel érkezik.

Az újdonság esetében a TN típusú LCD panel nem Full HD, hanem 1600 x 900 pixeles natív felbontás mellett üzemel. Maga az LCD panel 170 fokos vízszintes és 160 fokos függőleges betekintési szöget kínál. A válaszidő 5 ms-os, a fényerő 250 cd/m2-es, míg a valós kontrasztarány 1000:1 értéket képvisel.

A 48,2 x 15,11 x 35,92 centiméteres mérettel, valamint 3,5 kilogrammos súllyal érkező monitor egy egyszerűbb beépített állványt alkalmaz, amelynek köszönhetően előre 5 fokban, hátra pedig 25 fokban dönthető a kijelző. A termék DVI-D és D-Sub videó bemenettel kerül a boltok polcaira. A hivatalos adatok szerint az új megjelenítő 22W-os átlagos, illetve 29W-os maximális fogyasztás mellett üzemel.

A HP Compaq LE2002xm három év garanciával érkezik, szállítása pedig a következő héten kezdődik meg. A monitor 155 dolláros ajánlott végfelhasználói áron lesz elérhető.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward