Shop menü

ÚJ GOOGLE MAPS ÉS GOOGLE EARTH ANDROIDRA

Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Új Google Maps és Google Earth Androidra

Google Earth 7.0 for Android: új technológia, lenyűgöző városképek

A Google egy új technológia segítségével, a korábbinál szebb, részletesebb 3D-s térképeket tud készíteni, amelyekhez ráadásul teljesen automatikusan, emberi beavatkozás nélkül dolgozza fel a rendszer a nyers képeket, mint arról korábbi hírünkben már beszámoltunk.

 

A munka gyümölcseként most megérkezett a Google Earth 7.0 Androidos kiadása, ami egyes városok esetében lenyűgözően részletgazdag háromdimenziós képet biztosít. A városok között jelen van a San Franciscó-i öböl, Boulder, Boston, Charlotte, Lawrence Los Angeles, Long Beach, Portland, San Antonio, San Diego, Santa Cruz és Tampa. Az egyetlen olyan város, amely az Amerikai Egyesült Államokon kívül helyezkedik el és része az újításnak, az nem más, mint Róma.

Galéria megnyitása

Az új szoftvert a Google Play-en keresztül már be is szerezhetik az Anrdoidos készülékek tulajdonosai. A hírek szerint már az iOS mobil operációs rendszerre készített verzió érkezésére sem kell sokat várni.

[bold]Google Maps 6.9: mostantól offline módban is használható térképek

[/bold]A Google Maps offline térképszolgáltatásáról korábban már hallhattunk, ám időközben a hasznos funkció Androidon már be is mutatkozott. A Google Maps 6.9 másik új szolgáltatása a Street View-ban használható iránytű-mód, ami az adott készülék giroszkópjának segítségével lehetővé teszi, hogy a Street View-ban navigáljunk – ebben a módban a telefon elforgatásával a nézet is automatikusan módosul.

 

Az offline Google Maps térképek egyelőre még nem érhetőek el a nagyközönség számára, de az újítás működésébe betekintést nyerhetünk, ha a fenti és a lenti videót megnézzük.

 

 

 

 

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére