Új GeForce driver: kész a 375.57 WHQL Game Ready kiadás

A friss driver a legújabb játékokhoz biztosít optimális játékélményt, plusz néhány korábbi hibát is javít, így érdemes lehet letölteni, ha GeForce videokártyánk van.

Új GeForce driver: kész a 375.57 WHQL Game Ready kiadás

Az AMD-hez hasonlóan az Nvidia is kiadott egy új drivert, amely a legújabb játékokhoz készült, így aki a Battlefiled 1, a Civilization VI vagy a Titanfall 2 kipróbálására készül, ezzel a kiadással érheti el a lehető legjobb játékélményt GeForce videokártyával szerelt rendszerén. Az új driver ezzel együtt az Eagle Flight és a Serious Sam VR: The Last Hope címekhez is optimális teljesítményt nyújt – ezek már VR-ra kihegyezett alkotások.

A képre kattinva a dokumentáció is letölthető.

Az új eszközillesztő-szoftver a Civilization VI és a Titanfall 2 mellé 3D Vision profilt is kínál, a Lineage Eternal: Twilight Resistance mellé pedig SLI profil is érkezett. Ahogy az lenni szokott, a hibajavítások sem hiányoznak a listáról, igaz, a felsorolás ezúttal nem túl hosszú. Aki a lenti hibajelenségek bármelyikét tapasztalta a korábbi driverek használatakor, az új driver letöltésével és telepítésével végre megszabadulhat tőlük. Íme a lista:

Windows 10 alatt kijavított hibák

• (SLI, Geforce GTX 980M) A Mirror's Edge Catalyst alatt képvillódzás jelentkezett az Ansel felhasználó kezelőfelületen, amikor a kép az egérmutatóval együtt mozog.(1805007)

• (372.54) Hibásan jelentek meg az Overwatchban található feliratok/matricák. (1816111)

• (372.90) A BenQ ZOWIE monitorral szerelt rendszereknél a rendszer összeomlott és a jel is elveszett, amikor a képfrissítési rátát 144 Hz-ről 240 Hz-re emelték. (1819638)

Windows 7, 8 és 8.1 alatt kijavított hibák

• (GeForce GTX 650) Grand Theft Auto 5 alatt pontok jelentek meg a karaktereken. (1810923)

A GeForce 375.57-es driver Game Ready minősítéssel, illetve WHQL aláírással érkezik, fedélzetén pedig jelen van az NView 148.03-as, a HD Audio Driver 1.3.34.17-es, a PhysX rendszerszoftver 9.16.0318-as változata is.

A friss driver Windows 7 SP1, Windows 8.1 és Windows 10-es operációs rendszerek mellé érhető el, természetesen 32- és 64-bites változatban egyaránt. Az eszközillesztő szoftver a GeForce 400-as sorozattól felfelé minden újabb Nvidia videokártyát és videóvezérlőt támogat, letöltéséhez pedig ide kell ellátogatni. Az új driver persze a GeForce Experience szoftveren keresztül is beszerezhető.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward