Új GeForce driver, egyenesen az Assassin's Creed Unity-hez

Az új driver elsődlegesen az Assassin's Creed Unity megjelenésére készült, de néhány apróbb újítást, illetve frissítést is felvonultat.

Új GeForce driver, egyenesen az Assassin's Creed Unity-hez

Az Nvidia előrukkolt egy új, "Game Ready" jelzéssel ellátott driverrel, amely a GeForce 344.65-ös verziószámot viseli. Az új driver legfőbb célja, hogy optimális támogatást biztosítson a frissen megjelent Assassin's Creed Unity játékhoz. A WHQL jóváhagyással is rendelkező, végleges és stabil eszközillesztő szoftvernek tekinthető GeForce 344.65-ös driver SLI profilt is kínál az említett játékhoz.

A fentiek mellett csak apróbb változásokról olvashatunk a kiadási jegyzékben. Ilyen apróság, hogy az új driver immár a Heroes of the Storm-hoz, illetve a Train Simulator 2015-höz is kínál SLI profilt; a Ryse: Son of Rome profilból pedig frisset kapott, ami javítja az SLI teljesítményt és csökkenti az akadozás mértékét.

Az Nvidia GameWorks effektekkel dolgozó Assassin's Creed Unity mellé tehát feltétlenül érdemes letölteni az új, GeForce 344.65 WHQL jelzésű drivert, ha GeForce sorozatú asztali vagy mobil videokártyával szeretnénk élvezni azt. A szoftvercsomag a videokártya eszközilletőjén kívül tartalmazza a PhysX rendszerszoftver 9.14.0702-es változatát, a HD Audio driver 1.3.32.1-es változatát, a CUDA 6.5-ös változatát, illetve a GeForce Experience szoftver 16.13.65.2-es kiadását is.

Asztali fronton GeForce 400-as sorozatú vagy újabb, mobil fronton pedig GeForce 400M sorozatú vagy újabb modellel kell rendelkeznünk ahhoz, hogy a drivert telepíthessük. A 32- és 64-bites kiadásban egyaránt elérhető driver Windows Vista, 7, 8 és 8.1-es operációs rendszerekkel kompatibilis. A megfelelő változat beszerzéséhez ide kell ellátogatni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward