Új gamer egér a HyperX-től: Pulsefire Surge

A HyperX Pulsefire FPS mellé egy új kiadás érkezett, amely RGB LED alapú világításával próbál hódítani, de szenzor terén is előrelépést képvisel.

Új gamer egér a HyperX-től: Pulsefire Surge

A HyperX elkészítette a Pulsefire gamer egér legújabb változatát, amely a Pulsefire Surge nevet kapta. A szimmetrikus felépítésű újdonság jobb- és balkezesek számára egyaránt használható, fő egérgombjai alatt Omron gyártmányú, 50 millió kattintást kibíró kapcsolók lapulnak. A bal oldalon található két oldalgomb kezelése persze nem mindkét tábor számára lesz kényelmes.

Galéria megnyitása

Az új egér különlegessége, hogy házának oldalán egy RGB sáv fut végig, ami 16,8 millió színárnyalat megjelenítésére képes, vezérlése pedig a HyperX NGenuity alkalmazáson keresztül történik. A 360 fokos RGB LED világítás mellett a DPI kapcsoló és a HyperX logó is színesen világít, így ezeknél is módosítható az aktuális színárnyalat. A világítás fényerőssége egyébként négy fokozatban állítható.

Galéria megnyitása

A Pulsefire Surge lelkét egy Pixart PMW3389-es szenzor adja, ami 16000 DPI-s maximális felbontást kínál, de a pillanatnyi érzékenysége természetesen igény szerint módosítható. A gyári beállítások között 800 DPI-s, 1600 DPI-s és 3200 DPI-s értékek lapulnak, ezeket DPI kapcsoló segítségével érhetjük el. A szenzor akár 50G-s gyorsulást és másodpercenként 11430 milliméternyi mozgást képes érzékelni. Az egérhez tartozó beállításokat fedélzeti memória tárolja, amelyben összesen három profil adatai férnek el.

Galéria megnyitása

A hatgombos egér USB 2.0-s kapcsolaton és 1,8 méter hosszú szőtt kábelen keresztül csatlakozik az adott rendszerhez, Polling Rate terén pedig 1000 Hz-es maximális értékre számíthatunk. A Pulsefire Surge 120,24 milliméter hosszú, 40,7 milliméter magas és 62,85 milliméter széles, tömege pedig nem több 130 grammnál – kábellel együtt.

Galéria megnyitása

A HyperX Pulsefire Surge már megjelent kereskedelmi forgalomban, ára 69,99 dollár. Az újdonságra 2 év jótállást vállal a gyártó.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward