Új G-sorozatú perifériák a Logitech-től

Egy új billentyűzettel, egérrel és headszettel jelentkezett a minőségi termékeiről híres Logitech.

Új G-sorozatú perifériák a Logitech-től

Egy új billentyűzettel, egérrel és headszettel jelentkezett a minőségi termékeiről híres Logitech.

A leginkább játékosoknak szánt billentyűzet a G19 nevet kapta. Ezen az elődökhöz képest sokkal nagyobb, 320x240 pixel felbontású LCD-kijelző van ami képes együttműködni a cég GamePanel nevű szoftverével, így - a sajtóközlemény szerint - több mint 60 játékprogram képes dinamikus információt megjeleníteni az LCD-n. Ha éppen nem játszunk akkor pedig időt, képeket vagy videókat valamint különböző rendszerinformációkat (például CPU-kihasználtság) tudunk megjeleníteni rajta.

Mindezen felül még 12 programozható billentyű és egy rakás multimédiás gomb vár felfedezésre, akik pedig elosztóként szeretnék használni az eszközt még két darab USB 2.0-portot is találnak rajta. Az ínyencek akár gombonként kedvükre változtathatják a háttérvilágítást. Márciustól várható a boltokban 200 dollár körüli áron.

A következő újdonság a G9x egér ami a G9 továbbfejlesztése. A legfőbb változás, hogy lecserélték a korábbi 2000 dpi-s felbontású lézer optikát egy 5000 (!) dpi-sre, ami drasztikus javulást jelenthet az egér pontosságában. Ezen felül nem történtek további változások, maradtak a variálható súlyok és nem változott a beépített memória mennyisége sem. Április hónaptól keressük az üzletekben 100 dollár körüli áron.

Az utolsó termék a sorban pedig a G35 térhatású headset. Ha hinni lehet a sajtóközleménynek, akkor az USB-n keresztül kommunikáló termék 7.1-es hangzást képes biztosítani. Ennek a megvalósításához a Dolby technológiáját használja gyártó. Természetesen a beépített mikrofon sem egy mezei példány, ugyanis zajszűrő technikát integráltak bele a mérnökök. Azok akik ijedtükben a fejükhöz szoktak kapni, azok jobb ha megfontolják ezt a szokást a G35-öt használók, ugyanis három vezérlőgomb található a terméken amikkel különféle audió profilok között tudunk változtatni. Ezek felett pedig egy hangerőszabályzó és egy mikrofon-némító gomb is található.

Lehetőség van még a mikrofonnal felvett hang dinamikus "elváltoztatására", azaz akár egy óriás vagy egy robot hangjává tudja átalakítani beszédünket a mikrofon. Azokra is gondoltak a tervezők, akik kényelmetlennek találják az egy kaptafára készülő fejhallgatók tömését, ugyanis három különböző darabot adnak a termék mellé hogy az jobban illeszkedjen a fejformánkhoz. A G35 headszet március hónaptól várható 130 dollár körüli árcédulával.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward