Új, fürge lapolvasók a Fujitsu-tól

Két új, az eddigieknél is gyorsabban dolgozó lapolvasót mutatott be a Fujitsu, nevezetesen a ScanSnap S1500-ast és azzal szinte teljes egészében azonos, csak épp fehér ScanSnap S1500M-et. Mindkettő használható PC-kkel és Mac-ekkel is.

Új, fürge lapolvasók a Fujitsu-tól

Két új, az eddigieknél is gyorsabban dolgozó lapolvasót mutatott be a Fujitsu, nevezetesen a ScanSnap S1500-ast és az azzal szinte teljes egészében azonos, csak épp fehér ScanSnap S1500M-et. Mindkettő használható PC-kkel és Mac-ekkel is.

Fekete-fehér dokumentumokat elvileg nem kevesebb, mint másodpercenként egy oldal sebességgel (60ppm) olvasnak be, míg színeseket kissé lassabban, három másodpercen/oldal (20ppm) sebességgel tudnak abszolválni. Képekből pedig a kettő között félúton, 40-et percenként. Emellett a cég állításai szerint az új, intuitívabb szoftveres kezelőfelületnek köszönhetően könnyebben is használhatóak.

Nem hiányozhatnak természetesen az olyan automata felismerési funkciók sem, mint például a lapok méretének és állásának érzékelése, a megfelelő színbeállítások és az egy- vagy kétoldalasság azonosítása - valamint ellátták őket egy új, ultraszonikus technológiát alkalmazó "intelligens" papíradagolás-érzékelővel is.

Mellékelnek továbbá egy kisebb programcsomagot is készülékekhez, nevezesetesen Adobe Acrobat 9 Standard-ot, CardMinder-t és ScanSnap Organizer 4.0-át. Az S1500M egyik említésre méltó különbsége az S1500-ashoz képest, hogy Adobe 9 Standard helyett 8 Professional-t kap, valamint Cardiris Business Card-ot - azonban mindkettő $495 ellenében kapható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward