Új fülhallgatók és új hangfal szett a Logitechtől

A Logitech újabb két termékkel rukkolt elő a multimédiás perifériák szegmensében: az egyik megoldás egy 2.1-es hangfal szett, míg a másik tulajdonképpen egy komplett termékcsaládnak is felfogható, ugyanis a vállalat már meglévő, Ultimate Ears névre keresztelt sorozatát bővítette új tagokkal, szám szerint egészen pontosan öt új fülhallgatóval.

Új fülhallgatók és új hangfal szett a Logitechtől

A Logitech újabb két termékkel rukkolt elő a multimédiás perifériák szegmensében: az egyik megoldás egy 2.1-es hangfal szett, míg a másik tulajdonképpen egy komplett termékcsaládnak is felfogható, ugyanis a vállalat már meglévő, Ultimate Ears névre keresztelt sorozatát bővítette új tagokkal, szám szerint egészen pontosan öt új fülhallgatóval.

Logitech Speaker System Z623: új  2.1-es hangfal szett, THX minősítéssel.

Az első újdonság egy "felsőkategóriás" hangfal szett, amely kitűnő hangzást biztosít ha számítógépünkkel, játékkonzolunkkal, hordozható digitális multimédia lejátszónkkal, televíziónkkal vagy például meglévő asztali DVD lejátszónkkal kapcsoljuk össze.

A teljes rendszer 200 Wattnyi RMS teljesítményt képes nyújtani, és rendelkezik RCA, illetve 3,5 mm-es jack audió bemenettel is. A szett jobb oldali szatellit hangszóróján találjuk a különböző vezérlőegységeket: bekapcsoló gombot és a hangerőszabályzót, illetve a mélyhangok erősségéért felelős szabályzót is.

A mélyláda egy 7 hüvelykes átmérőjű mélynyomóval bír és reflex típusú kivitelben érkezik. A szatellit hangszórók háza mágnesesen árnyékolt és dizájnjának köszönhetően bármilyen környezetben megállja a helyét, tehát a TV mellett és a PC mellett is egyaránt jól mutat - állítja a gyártó képviselője a lent látható videón. A mélyláda omni-direkcionális, azaz bárhova elhelyezhetjük, a mélyhangokat egyformán jól hallhatjuk majd, ha például az asztal alá, vagy akár a TV szekrény/állvány mellé tesszük a terméket.

 

A Logitech Speaker Sytem Z623 az Egyesült Királyságban már több helyen is feltűnt, ahol nagyjából 230 fontnak megfelelő összeget kérnek el a szettért.

Logitech Ultimate Ears: öt új taggal bővül a fülhallgató-család 

A minőségi 2.1-es szett mellett a Logitech műhelyéből néhány fülhallgató is érkezett, amelyek mind a gyártó Ultimate Ears sorozatában kaptak helyet. Az újdonságok között a legjobb minőséget az UE 500-as modell képviseli, amely egy felsőkategóriás fülhallgató, "tekeredés-mentes" kábellel és kisméretű, de kényelmes hangszórókkal. A fülhallgatókhoz a vállalat különböző méretű szilikon párnákat is ad, így könnyedén kiválaszthatjuk a kínálatból a fülünknek legmegfelelőbb párnát, amely kényelmes fülhallgató-használatot tesz lehetővé. A termékek a gyártó állítása szerint a környezeti zajt hatékonyan kizárják: a fülhallgatók helyzettől függően akár 26 dB-lel is képesek csökkenteni a felhasználót körülvevő környezet zaját.

A második a sorban az Ultimate Ears 350-es, amely már inkább a komolyabb mélyhangok kedvelőinek számára bizonyulhat vonzó választásnak. Ezt a fülhallgató szettet munka vagy sportolás közben is nyugodtan viselhetjük, ugyanis a termék izzadtság-álló felépítéssel rendelkezik, így nem kell félni, hogy esetleg tönkretesszük. A lista alján az Ultimate Ears 200-as modell tanyázik, amely a kisebb, szűkebb hallójárattal rendelkezők számára minősül majd jó választásnak. Ez utóbbi fülhallgató szett többféle színben is forgalomba kerül (rózsaszín, fekete, kék), így a fiatalabbak körében szinte egészen biztosan hódítani fog.

A fent említett szetteken kívül egy 500vi és egy 200vi típusjelzéssel ellátott szett is forgalomba kerül, amelyek az 500-as és 200-as sorozatú megoldásoktól annyiban különböznek, hogy tartalmaznak mikrofont is, így a különböző okostelefonokhoz tökéletesen passzolnak majd headsetként. A 200-as sorozatú fülhallgató 29,99 dollárba, a 350-es modell 49,99 dollárba, míg az 500-as sorozatú csúcsmodell 69,99 dollárba kerül. A mikrofonnal is ellátott 200vi 39,99 dollárért, az 500vi pedig 79,99 dollárért lesz megvásárolható. A 3,5 mm-es jack audió csatlakozóval érkező újdonságok mindegyike jövő hónap folyamán kerül forgalomba, méghozzá két év granciával.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward