Új EVGA videokártyák kettő, vagy akár három BIOS-szal is

A másodlagos és harmadlagos BIOS használatának több előnye is van.

Új EVGA videokártyák kettő, vagy akár három BIOS-szal is

Az EVGA új videokártyák piacra dobására készül, amelyek egy helyett kettő, illetve akár három BIOS-t is tartalmaznak.

Már most felbukkant néhány VGA a cégnél, és a kínálat az elkövetkező hetek folyamán tovább bővül majd, hiszen a lista néhány olyan videokártyát is tartalmaz, amelyek megjelenésére még várni kell.

A dupla BIOS persze már a videokártyák szegmensében sem újdonság, ugyanis korábban is láthattunk egyes gyártók kínálatában ilyen megoldásokat. Hogy miért jó egy másodlagos, vagy akár harmadlagos BIOS? Azért, mert segítségével kevésbé kockázatos az egyedi BIOS-ok kipróbálása, hiszen akkor, ha az egyedi BIOS mégsem felel meg, egyszerűen átválthatunk a másik BIOS-ra, amivel zökkenőmentesen működhet tovább a rendszer. Egyes videokártyákon a másodlagos BIOS-ra való átváltással persze arra is van mód, hogy kitoljuk a tuning limiteket, sőt, ezzel egy időben fejlettebb ventilátorfordulatszám-vezérlés is elérhetővé válik. A másodlagos, illetve harmadlagos BIOS arra is jó, hogy a korábban kitapasztalt stabil tuning értékeket BIOS formájában lementsük, majd ezt a BIOS-t bármikor aktiválhassuk, amikor csak szükséges.

A kínálat.
A kínálat.

Az EVGA új videokártyáin a BIOS-ok között mikrokapcsolók segítségével lehet váltani, természetesen a PC kikapcsolt állapotában. Aki további információra is kíváncsi az újdonságokkal kapcsolatban, látogasson el ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward