Új emojikban gazdag lett az iOS 14.2 második bétája

Örülhetnek a hangulatjelek rajongói, ugyanis már lehet küldeni buborékos teát, tüdőt és sok más érdekes grafikát is.

Új emojikban gazdag lett az iOS 14.2 második bétája

Az iOS 14.2 nagyot ugrik a verziószám szempontjából az iOS 14 után, viszont az első bétán ezt nem igazán lehetetett érezni. Kerültek friss fejlesztések az operációs rendszerbe, de igazán gyökeres újítást nem volt. És most megérkezett az iOS 14.2 béta 2, de megint elmaradt a jelentős újítás. Kaptunk új hangulatjeleket, de ezeket már várni lehetett, és más szempontokból csak kisebb módosításokra lehetünk figyelmesek.

Az iOS 14.2 első bétájánál az Apple bevezetett egy minden korábbinál könnyebben elérhető és jobban kezelhető felületet a zenelejátszáshoz, AirPlay-hez, és az új béta verzió esetében pedig valamelyest finomította ennek a megjelenését. A funkcionalitását tekintve a felület nem módosult, csak már kevesebb animációval dolgozik.

Fontos lehet még a felhasználóknak, hogy ettől kezdve már elérhető rengeteg új hangulatjel. Emojikból úgy gondoljuk, hogy nincs hiány jelenleg sem, de mindig ki lehet találni újabb grafikákat, és most több tucat ilyet szállít az iOS 14.2 béta 2 keretében az Apple. Egészen pontosan 66 darab teljesen új emojival gyarapodott a kínálat.

Galéria megnyitása

Van már könnyezve mosolygó grafika és olyan is, ami álszemüveget visel bajusszal megtoldva, ezáltal eléggé viccesen fest. Az Apple egyébként még a nyár során bemutatta már, hogy milyen grafikákkal fog bővülni később az iOS 14. Lehet már szépen kidolgozott szerveket is küldeni, de van egércsapda, ninja, harmonika és lehetne még sorolni.

Végül az iOS 14.2-ben az Apple Wallet szolgáltatáson belül megjelent egy új fül a költések áttekintéséhez. Már nem csak heti és havi, hanem éves összesítés is van. Az év végéhez közeledve így az emberek nagyon könnyen átpörgethetik majd, hogy milyen kiadásaik voltak az elmúlt hónapokban. Nem kell minden hónapnál váltogatni a beállítást, hogy éppen melyiket mutassa.

Az Apple készülhet még több bétával, mire az iOS 14.2 véglegesen elérhető lesz a támogatott eszközök tulajdonosai számára. Jó eséllyel egyébként az iPhone 12 generációval együtt kerülhet majd bevetésre az iOS 14.2, szóval még októberben lehet rá számítani. Ebből természetesen készül az iPadOS 14 kivitel is, ami a táblagépeken fogja nagyjából ugyanezeket az újításokat biztosítani.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap