Új egybegépeket mutatott be a HP

A HP két új egybegépet mutatott be, a helytakarékos számítógépek kedvelőinek.

Új egybegépeket mutatott be a HP

A HP két új egybegépet mutatott be, a helytakarékos számítógépek kedvelőinek. A friss gépek között a TouchSmart 310-es és az Omni 100-as típusjelzéssel ellátott termékeket találjuk, amelyek egyaránt 1600 x 900 pixeles natív felbontással rendelkező, 20 hüvelykes képátlójú kijelzővel érkeznek. A két újdonság kijelzői között azért találunk egy lényeges különbséget, ami talán a nevkből sejthető is: a TouchSmart 310 esetében a gyártó érintőkijelzőt alkalmaz.

Kezdjük is a sort az érdekesebbnek tűnő TouchSmart-tal. Ez a konfiguráció 699,99 dolláros induló áron kerül a boltok polcaira és az említett összegért cserébe egy 2,8 GHz-es Athlon II 240e processzort, 4 GB-nyi rendszermemóriát, egy 1 TB-os, 7200RPM-es merevlemezt, valamint Radeon HD 4270-es sorozatú integrált videó vezérlőt kapunk, ami a rendszer memóriájából foglalja le a működéséhez szükséges memória mennyiséget. A termék tartalmaz még DVD-írót, Gigabites Ethernet vezérlőt, 802,11 b/g/n WiFi adaptert és egy Bluetooth modult is, sőt, a gyártó még egy hat az egyben kártyaolvasóval is ellátta.

Az Omni 100-as az érintőkijelző hiánya és a szerényebb hardver körítés miatt már 499,99 dolláros induló áron kerül majd a boltok polcaira. A termék 1,8 GHz-es Athlon II 260u processzorral, 3 GB-nyi memóriával, egy 500 GB-os merevlemezzel és TouchSmart 310-es társához hasonlóan szintén Radeon HD 4270-es sorozatú IGP-vel rendelkezik. A rendszer Gigabites helyett itt már "csak" 10/100 Mbps-os hálózati vezérlőt tartalmaz, de a WiFi adapter azért természetesen még a kínálat részét képezi. A Bluetooth támogatásról viszont ennél a gépnél már le kell mondanunk, de a 8x-os írási tempót kínáló DVD-író azért még jelen van a konfigurációban.

A két újdonság hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, operációs rendszerként pedig mindketten előtelepített 64-bites Windows 7 Home Premium-ot használnak majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward