Új Cooler Master PC ház színes világítással és edzett üveglapokkal

Az MB530P címezhető RGB LED világítást kapott, kétkamrás felépítéssel érkezik és három edzett üveglap is található rajta.

Új Cooler Master PC ház színes világítással és edzett üveglapokkal

A Cooler Master egy újabb taggal bővítette MasterBox sorozatát, ugyanis megjelent az MB530P modell, ami három nagy mai trendet követ: a kétkamrás felépítést, az edzett üvegből készített oldallapok alkalmazását, valamint a címezhető RGB LED alapú világítást. Az új számítógépház összességében figyelemfelkeltő dizájnnal rendelkezik, így kiváló alapja lehet szinte bármilyen gamer konfigurációnak.

Galéria megnyitása

A bal oldallapot alkotó edzett üveglap szélein fekete keretet alakítottak ki, a jobb oldallap esetében pedig hatszögmintás felületet alkalmaztak annak érdekében, hogy az esetleges „kábeldzsungelt” el lehessen rejteni a kíváncsi szemek elől. Az előlap vaskos kivitelben, nagyméretű oldalsó szellőzőkkel, döntött pozícióban foglal helyet a ház elején. Az edzett üveg itt is tetten érhető, amely mögött három darab 120 milliméteres átmérőjű légkeverő lapul, méghozzá címezhető RGB LED-es világítással felvértezve. Az RGB LED-eket ASRock, ASUS, MSI vagy Gigabyte gyártmányú alaplapon keresztül gond nélkül vezérelhetjük, de a beépített vezérlőt is használhatjuk, ha szükséges. A különböző alaplapokkal való kompatibilitás érdekében egy elosztókábelt is kapunk, amelynek egyik oldala az ASUS, az ASRock és az MSI, másik oldala pedig a Gigabyte alaplapokhoz csatlakozhat. Ez lehetővé teszi, hogy a teljes ház komponenseinek világítását szinkronizálhassuk, beleértve az előlapi ventilátorokét és a bekapcsológombét is.

Galéria megnyitása

A 489 milliméter hosszú, 229 milliméter széles és 469 milliméter magas számítógépház belsejében két darab 2,5 hüvelykes meghajtó számára van dedikált hely, de két fiókot is kapunk, amelyekben két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes adattároló fér el – ezek a tápegység bővítőhelyének borítása alatt foglalnak helyet. Az alaplaptálca Mini-ITX, microATX vagy ATX formátumú alaplapokat fogad, amelyekhez 7 PCI/PCIe bővítőhelyet biztosít. Az alaplaptálcáról természetesen nem hiányzik a szerelőablak sem, a kábelmenedzsmentet pedig a szokásos kivágások segítik. Annak érdekében, hogy a kábelek ne ronthassák az összképet, külön takarólemez is védi őket az alaplaptálca mögött.

Galéria megnyitása

Processzorhűtőből maximum 165 milliméter magas, tápegységből maximum 180 milliméter hosszú, bővítőkártyából pedig maximum 410 milliméter hosszú példány fér el odabenn. A hűtésről gyárilag a már említett három darab 120 milliméteres előlapi ventilátor gondoskodik, valamint egy 120 milliméteres hátlapi ventilátort is kapunk, de ez már nem rendelkezik világítással. Az előlap mögött a 120 milliméteres ventilátorok helyett akár két darab 140 milliméteres légkeverő is dolgozhat, a tetőlapon pedig két darab 120/140 milliméteres ventilátor számára van hely. A folyadékhűtő szettek hőleadó radiátorait szintén fogadja az MSI újdonsága: az előlap mögé akár 360 milliméteres, a tetőlapra akár 240 milliméteres, a hátoldalra pedig 120 milliméteres radiátor kerülhet. A ház elején, tetején és alján egyaránt elhelyeztek porszűrőket, hogy a por nagy része a házon kívül maradhasson.

Galéria megnyitása

Az előlapi portok közé a szokásos audió csatlakozókon felül két darab USB 3.0-s és két darab USB 2.0-s port került, de az ARGB vezérlőgomb is itt foglal helyet, amivel a beépített világítás működését lehet módosítani.

Galéria megnyitása

A MasterBox MB530P már elérhető kereskedelmi forgalomban, listaára 110 dollár.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward