Új ASUS noteszgép, 18,4 colos LCD kijelzővel

Az ASUS bemutatta legfrissebb „K” sorozatú noteszgépét, amely K93SM típusjelzéssel és 18,4 hüvelykes képátlójú LCD kijelzővel kerül az európai üzletek polcaira.

Új ASUS noteszgép, 18,4 colos LCD kijelzővel

Az ASUS bemutatta legfrissebb „K” sorozatú noteszgépét, amely K93SM típusjelzéssel és 18,4 hüvelykes képátlójú LCD kijelzővel kerül az európai üzletek polcaira.

A picinek éppen nem mondható újdonság LED-es háttérvilágítással ellátott, Full HD natív felbontást kínáló LCD kijelzővel érkezik és hardver tekintetében sincs oka szégyenkezésre. Processzorból Core i5-2450M, vagy Core i7-2670QM példányt választhatunk, rendszermemóriából pedig összesen 8 GB-nyi DDR3-as So-DIMM modul fér el az újdonság alaplapjában. Az adatok tárolásáról 500 GB-os, illetve 1000 GB-os 2,5 hüvelykes merevlemez gondoskodhat, megint csak igénytől függően. A videokártya szerepét ezúttal természetesen nem a processzorban lapuló Intel HD Graphics sorozatú IGP-re, hanem egy annál sokkal ütősebb videokártyára, egy 1 GB-nyi fedélzeti memóriával ellátott GeForce GT 630M modellre bízták.

Az új, 4,1 kilogrammos súlyú notebook DVD-íróval és Blu-ray kombó meghajtóval egyaránt elérhető. A rendszer Gigabites Ethernet vezérlővel, 802.11 b/g/n típusú WiFi adapterrel, három az egyben memóriakártya-olvasóval, egy USB 3.0-s porttal, valamint egy hatcellás, 5200 mAh-ás kapacitású akkumulátorral egyaránt rendelkezik. Annak érdekében, hogy a csuklótámasz kellemes hőmérsékletű legyen, azaz kezünk ne fagyjon hozzá, de ne is süljön meg rajta, a gyártó mérnökei az IceCool hűtési technológiát alkalmazták.

A K93SM modell előtelepített 64-bites Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel kerül forgalomba, ajánlott végfelhasználói ára pedig konfigurációtól függően 849 euró és 1149 euró között fog elhelyezkedni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward