Új Acer Predator monitorok: célkeresztben a játékosok

A G-Sync támogatással érkező újdonságok négyen vannak, és lapul köztük egy hajlított kijelzős, hatalmas képátlójú monitor-szörnyeteg is.

Új Acer Predator monitorok: célkeresztben a játékosok

Az Acer négy új monitort mutatott be, amelyek mindannyian a Predator sorozatot erősítik, valamint mindannyian rendelkeznek az Nvidia G-Sync technológiájának támogatásával is.

A Predator XB1-es család tagjainak dizájnja elég extravagáns ahhoz, hogy megdobogtassa a játékosok szívét. A normál, sík panellel rendelkező újdonságok – amelyek hárman vannak – vékony oldalsó és felső keretet kaptak, ami kimondottan kedvez a több monitorból álló megjelenítő rendszerek építőinek. A hajlított kijelzős példány kávája már vastagabb, az a monitor viszont hatalmas képátlójának köszönhetően alapból is "többmonitoros" élményt kínál.

Predator XB1

A három XB1-es sorozatú monitor közül kettő, vagyis az XB271HK, illetve az XB271HU típusjelzéssel ellátott modellek 27 hüvelykes képátlójú LCD panelt kapnak, amely IPS alapokra épül. Ez a panel képes az sRGB színtér 100%-os lefedésére, de emellett minőségi képet és széles betekintési szögeket is kínál. Az XB271HK esetében az LCD panel 4K-s felbontás mellett üzemel, míg az XB271HU egy 2560 x 1440 pixeles natív felbontást kínáló panellel rendelkezik, ami viszont 144 Hz-es maximális képfrissítési rátával büszkélkedik. A harmadik újdonság, vagyis az XB281HK már 28 hüvelykes képátlójú LCD panellel rendelkezik, amelynek natív felbontása 4K-s értéket képvisel. Ez a panel egy ezredmásodperces G2G válaszidővel dolgozik, ami arra enged következtetni, hogy TN+Film alapú megoldással van dolgunk.

Predator Z35

A vállalat a fentiek mellett egy 35 hüvelykes képátlójú, hajlított kijelzős monitort is bemutatott, ami a Predator Z35-ös típusjelzést viseli. Ez a monitor 21:9-es képaránnyal bír, kijelzőjének natív felbontása azonban csak 2560 x 1080 pixel, ami 80 PPI-s képpont-sűrűséget jelent – emellett természetesen a 100%-os sRGB lefedettség is biztosított. Az újdonság 144 Hz-es képfrissítési rátája akár 200 Hz-ig is "tuningolható", a kijelző alatt pedig beépített ledes világítás kapott helyet, ami különböző színű ledes fénnyel áraszthatja el a monitor közvetlen környezetét, így egyedülálló hangulatot biztosíthat. A termék fedélzetén DTS Surround támogatással ellátott audió rendszer lapul, ami két darab 9 wattos hangszóróból áll, de ezeken felül egy négyportos USB 3.0-s hub is a kínálat részét képezi.

Az újdonságok mindegyike GameView támogatással érkezik, így a játékosok gyorsan választhatnak a három testre szabható kijelző profil közül, de élvezhetik az Aim Point Assistance és a DarkBoost szolgáltatás előnyeit is. A különböző beállításokat kényelmesen, játék közben, jól áttekinthető OSD menükön keresztül lehet igény szerint módosítani.

Az új monitorok közül a Predator B1 sorozatú példányok listaára 699 euróról indul, megjelenésükre pedig november folyamán számíthatunk. A szemrevaló Predator Z35 ezzel szemben már 1099 euróba kerülhet, az üzletek polcain pedig decembertől kezdve találkozhatunk vele.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward